Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mi? Ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Ez az érzés?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút a neten keresztül. Jövőhétre beszéltük meg az első randit...Nagyon várom, de izgulok is. Cseréltünk már tel. számot. Este sms-t szokott nekem írni. Ma délután is írt "Az egyik kívánságom már teljesült. Ha voltál ma dél körül a Tesco-ba, zöld nadrágban, akkor láttalak. A valóságban is nagyon aranyos vagy"...

Nem tudom mi van velem...De mindig csak rá gondolok...Hiányzik....De ez nekem annyira furcsa...Hogy hiányozhat, ha nem is ismerem?...Mi ez?Talán egy szerelem kezdete?

Voltatok már hasonló szituban?

L, 18

2009. jún. 27. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Meg nem voltam ilyen helyzetbe, de szerintem a szerelem kezdete :))

32/N

2009. jún. 27. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, három hónapja, dettó ugyanez:D Nekem azóta szerelem lett belőle:) Először csak beszélgettünk, küldte az sms-eket, én a fellegekben voltam, vele keltem, vele feküdtem...:D Aztán találkoztunk, izgultam mint állat, féltem hogy nem ismerem fel, vagy valami, de minden jól alakult, akkor jöttünk össze:) És remélem még sokáig tart majd:)

16/L Honey

2009. jún. 27. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ez már az lehet:)) én is neten keresztül lettem szerelmes és volt randi és jól sikerült:)

sok sikert a randihoz:)

2009. jún. 27. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is nagyon félek, vagyis izgulok a randitól. De nem akarom már tovább húzni, vele akarok már lenni... :( :S

Köszi a gyors válaszokat.

2009. jún. 27. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
minden kapcsolat vagy vonzalom így kezdődik többnyire. aztán majd kiderül hogy csak fellángolás vagy tényleg szerelem lesz-e belőle. sok sikert!:)
2009. jún. 27. 22:12
 6/7 anonim válasza:
1 te hány éves vagy? mert amit elmondasz nagyon tini szerelemnek tünik nekem 2 nem ismerem 3 és szerelmes vagyok???? hmmmm igy csak egy naiv kiss lány beszé:)
2009. jún. 29. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha figyelmesen elolvastad volna, ott van a korom is!Nem vagyok szerelmes, ahhoz személyesen kellene ismernem őt. Nem azt írtam, hogy az vagyok. HM!
2009. jún. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!