Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam, hogy nézek ki? Egy 1-10-es skálán hány pontot érnék el?
2012. máj. 19. 20:40
11/32 anonim válasza:
első képen: arc 7 test 6 kisugárzás 8
2. on arc 8 test 7 kisugárzás 9
3. on arc 10 test 10 kisugárzás10^n
12/32 A kérdező kommentje:
De szerintetek nagyon "husis" vagyok? 157/55 vagyok, és emiatt bizonytalankodom kicsit...
2012. máj. 19. 20:55
13/32 anonim válasza:
egy kicsit, egyáltalán nem rossz ez, hidd el.. én 178 vagyok, fiú, 57 kilóval, na ez sovány.
14/32 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy lennék-e a barátod és tetszene a meztelen látványod, akkor szerintem egyáltalán nem kell aggódnod.:P
15/32 anonim válasza:
Az utolsó képen 10/10, a többire egy hetest adnék.
Hogy valójában hogyan nézel ki, azt egy-két képről nemigen lehet eldönteni. Csúnya semmiképpen nem vagy.
16/32 anonim válasza:
Ja és szerintem egyáltalán nem vagy husis, bár a második képen a ruhád kicsit azzá tesz.
17/32 anonim válasza:
Bár lány vagyok, de 10-ből 10-et adnék, helyes leányzó vagy. Nem az a tucat csaj, van kisugárzásod is.
18/32 anonim válasza:
Neeee!
Pont tökéletes vagy! (Nekem, persze :D)
Nagyon is jó, hogy nem vagy vékony. 10/8 mindenre
19/32 anonim válasza:
teljesen jól nézel ki, aranyos :) külső 10/10 nálam :)
20/32 anonim válasza:
Mindent egybevetve, némi jóindulattal: 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!