Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jellent a Monoszexualitás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jellent a Monoszexualitás meg a Pánszexualitás?

Figyelt kérdés
Mert a többit tudom.

2012. máj. 19. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Mono: bi- ellentéte, amikor csak egyy nemre korlátozódik a szexuális irányultság.

Pán: a nemektől független, valamint a kétoldalú nemrendszerbe nehezen beilleszthető személyek iránti vonzódást is.

Google-t használni meg luxus, mi?

2012. máj. 19. 09:13
 2/7 A kérdező kommentje:
A wikipádián ezzek hiányoztak és nagyon érdekelt.
2012. máj. 19. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Én is a wikin találtam meg. NC

24/N

2012. máj. 19. 10:11
 4/7 A kérdező kommentje:
És a mono miben különbözik a biszextül a pán meg a heterótol?
2012. máj. 20. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

Na látom, nem sikerült az információfeldolgozás, meg kellene tanulni olvasni.

Monoszexuális az a lány, aki csak és kizárólag férfiakkal hajlanandó szexuális kapcsolatot létesíteni, tehát pl. taszítja, hogy megcsókoljon egy lányt, de nem is fekszik le rendszeresen lányokkal, mert akkor már bi lenne.

Pánszexuális pedig az, akinek mindegy, hogy férfi, nő, férfiből lett nő vagy nőből lett férfi a párja.

24/N

2012. máj. 20. 20:46
 6/7 anonim válasza:
20%
háncsumáng cisn csáng csón áhá áhá háncsuming?
2013. máj. 20. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a monoszexualitást... A bi ellentéte, amikor csak egy nemre korlátozódik a szexuális irányultásg... Tehát akkor vagy heteró vagy homó, akkor minek a monó??? A monoszexuális az a lány aki csak és kizárólag férfiakkal hajlandó közösülni... tehát heteró és nem monó. Taszítja, hogy megcsókoljon egy lányt, de nem is fekszik le rendszeresen lányokkal mert akkor már bi lenne. Mi van??? Ennek a mondatnak mi értelme volt? Elég lett volna annyit írni, hogy nem akar lányokkal közösülni, bár ezt se kéne, mert leírtad, hogy csak és kizárólag férfiakkal hajlandó, tehát heteró, a monót meg nem tudod, hogy micsoda, csak okoskodsz...
2015. júl. 1. 10:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!