Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még herceg típusú Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még herceg típusú Férfiak?

Figyelt kérdés
..vagy kihaltak mint a dinók..?:D
2012. máj. 18. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem most nem jó a bal oldali záram, s nem is központi..., tehát kihaltam...

37/F

2012. máj. 18. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
kedves, aranyos pasik vannak, de nem hercegnek kéne őket szólítani szerintem. egy herceg nem feltétlenül kedves és aranyos. ha egy lány megtalálja a hercegét, az arra mondják, hogy azt találja meg, akit szeretni tud, megbízik benne, és úgy érzi emellett a fiú mellet le tudná élni az egész életét. de a herceg nem mindenkinek romantikus, helyes, kedves, stb. mindenkinek más az esete, és a herceg is mindenkinek más. nekem elég bunkó a hercegem :P de imádom, attól függetlenül, hogy szemétkedik velem, és mindenkivel, mert én is ilyen vagyok, és kiegészítjük egymást. :)
2012. máj. 18. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Minden csajnak egy igénytelen paraszt kell,szóval már nincs ilyen kategória ami neked kell.
2012. máj. 18. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
sajnos nincsenek, legalábbis az én korosztályomban 20/l
2012. máj. 18. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

Régen olyan voltam, de a lányok lesz*rtak.(Nem csak a topmodellek alkatu lányok és plázacicák, hanem mind)

Nem éri meg hercegnek lenni, az max a lányok 5-10 százalékának kell. Kevés a kereslet, kevés a kinálat.

2012. máj. 18. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
21:54: stílusodból elég nagy paraszt vagy, mégis egyedül? Ejj. Nem meglepő...
2012. máj. 19. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem párom ilyen, szóval nem haltak ki.

Kedves, figyelmes, szeretetre méltó, segítőkész, vicces, aranyos, igazi apának való, bőven stb., szóval minden meg van benne, ami csak kellhet egy igazi nőnek.

DE, már 6 éve foglalt velem. Szerintem a rendes férfiak hamar elkelnek, ezért is nehéz találni.

22/L

2012. máj. 19. 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:
herceg = milliomos hogyne lennének
2012. máj. 19. 12:31
 19/19 Beviz Elek ***** válasza:
Mindenki le van pontozva, akik azt írják, hogy nem az ilyen hercegek kelleneek a lányoknak. Egy lány írta, hogy mindenkinek más a hercege, az ővé bunkó kicsit és így szereti. A lányok vallják be, hogy a bunkók kellenek. Ha nekünk is ez a véleményünk, akkor minket miért pontoztok le? Persze, ne legyen tajparaszt, de a lényeg, hogy kicsit bunkó legyen és a lányok be tudjanak hódolni neki... Ez nem csak tapasztalat, több lánnyal, nővel beszélgettem erről. Titeket irányítani kell, nem szabad kimutatni hogy valójában mennyire szeretünk és néha kicsit bele kell taposni a lelketekbe. Ti igénylitek.... Ne tagadjátok!
2012. máj. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!