Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Volt aki középiskolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt aki középiskolás korában összejött tanárnővel? Hány évesek voltatok? Ki kezdeményezett? Csak egy alkalom volt vagy jártatok is?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Végzős voltam, a tanárnő pedig 24 éves. Nyelvet tanított, szóval külön jó volt, hogy nem egy egész osztállyal volt összezárva, hanem csak egy kisebb csoporttal (14 fő, ebből 4-en voltunk fiúk).

Már akkor is kezdett kialakulni valami.. nem azt mondom, hogy ilyen kiskedvenc lettem, de az tény, hogy az ő órájára mindig felkészültem :)) Aztán elkezdtem hozzá járni különórára, másik tárgyból. És hát ez a lakásán volt.. akkor még oldottabb lett a hangulat :) Amikor vége volt az órának, mondta h lekísér, mert le kell ugrania a közértbe, ilyenkor persze mindig elkísértem őt, hoztam a cuccokat és addig is beszélgettünk.

Tulajdonképpen már mindketten éreztük, hogy itt nem csak szimpla tanár-diák kapcsolat van, de egyikünk se mert lépni. Szalagavatón, amikor volt tánc tanárokkal, direkt én kértem őt fel. Ő így aranyosan csóválta a fejét, hogy ugye én ezt nem gondoltam komolyan. De mégis táncoltunk, és láttam rajta, hogy nagyon zavarban van :))

Év vége felé volt már, egyik alkalommal, amikor hazakísértem, gyorsan átgondoltam a dolgokat, meg hogy már nem bírom tovább, és megcsókoltam. Azt a reakciót vártam, hogy leordítja a fejem, hogy ezt nem lett volna szabad, de kellemes meglepetésként ért, amikor viszonozta :)

Amíg le nem ment az érettségi, addig titokban maradt a dolog... Azóta már az egyetemmel is végeztem, és még mindig együtt vagyunk :)

2012. máj. 18. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
12:45 <3 imádom az ilyen sztorikat...... :'))) biztos jó érzés volt most nosztalgiázni :)
2012. máj. 18. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
szerencsés vagy !!!
2012. máj. 28. 22:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!