Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt aki középiskolás korában összejött tanárnővel? Hány évesek voltatok? Ki kezdeményezett? Csak egy alkalom volt vagy jártatok is?
Végzős voltam, a tanárnő pedig 24 éves. Nyelvet tanított, szóval külön jó volt, hogy nem egy egész osztállyal volt összezárva, hanem csak egy kisebb csoporttal (14 fő, ebből 4-en voltunk fiúk).
Már akkor is kezdett kialakulni valami.. nem azt mondom, hogy ilyen kiskedvenc lettem, de az tény, hogy az ő órájára mindig felkészültem :)) Aztán elkezdtem hozzá járni különórára, másik tárgyból. És hát ez a lakásán volt.. akkor még oldottabb lett a hangulat :) Amikor vége volt az órának, mondta h lekísér, mert le kell ugrania a közértbe, ilyenkor persze mindig elkísértem őt, hoztam a cuccokat és addig is beszélgettünk.
Tulajdonképpen már mindketten éreztük, hogy itt nem csak szimpla tanár-diák kapcsolat van, de egyikünk se mert lépni. Szalagavatón, amikor volt tánc tanárokkal, direkt én kértem őt fel. Ő így aranyosan csóválta a fejét, hogy ugye én ezt nem gondoltam komolyan. De mégis táncoltunk, és láttam rajta, hogy nagyon zavarban van :))
Év vége felé volt már, egyik alkalommal, amikor hazakísértem, gyorsan átgondoltam a dolgokat, meg hogy már nem bírom tovább, és megcsókoltam. Azt a reakciót vártam, hogy leordítja a fejem, hogy ezt nem lett volna szabad, de kellemes meglepetésként ért, amikor viszonozta :)
Amíg le nem ment az érettségi, addig titokban maradt a dolog... Azóta már az egyetemmel is végeztem, és még mindig együtt vagyunk :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!