Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják nőt nem ütünk, de ha a nő nem nő, azaz teljesen elveszti az eszét, akkor is tilos?
Figyelt kérdés
például kést ránt, vagy szegez a torkodhoz, elmebeteg mosollyal égeti el a ruháid, vagy a pénzed, esetleg köpköd kaparja a szemed? akkor szerintem igencsak megérdemelne egy öklöst a gerincébe, hogy konzultáljon egy kicsit önmagával, miközben fetreng.
amúgy vannak ilyen nők, nem csak "képzelgés"...
szóval, ti mit csinálnátok ilyen esetben?
2012. máj. 18. 10:56
11/15 anonim válasza:
# 9
~15e ft-ot, 5 mobilt(ebből 2 biztos lopott volt)és természetesen ékszereket(attól is megszabadultak, ami rajtuk volt)
a mobilokat és az ékszereket leadtam a rendőrségen(haveromnak köszönhetően nem kérdezősködtek)
12/15 anonim válasza:
Ha megtámadnak, akkor megvédem magam.
Ha a barátnőm viselkedik így, akkor elhagyom. Az exfeleségem élt vissza azzal, hogy nem ütök meg nőt. Majdnem megütöttem, de inkább elváltam.
13/15 anonim válasza:
Én azt mondom ne csodálkozz ha széttép egy vadállat, ha előtte ba.ogattad!
14/15 anonim válasza:
Lefognám. De egy pszichopatát nem fog rendbe hozni egy verés sem, úgyhogy én inkább menekülnék.
15/15 anonim válasza:
Nőt nem ütünk igaz, de ha okot ad rá (egy-két pofon nem az) De ha veszélyes, és fegyverrel vagy késsel támad, akkor már le kell szerelni bármi módon, akár veréssel is, ha másképp nem megy, nem azt jelenti, hogy hagyni kell neki, hogy verjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!