Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet 18. szülinapra ajándékozni?
Én mindig benne voltam a komolytalan ajándékokba. Amik gyerekesek. Ne tudja használni semmire, de biztos emlékezzen rá.
Uncsitesóm például egy füleses tortát kapot. De adtunk már spongyabobos lufit is.
Mondjuk a ne tudja használni semmire hitvallásomtól eltérően adtunk már káma szútrát is=)
A lényeg vicces legyen és mindenki értse a poént.
Azt, emléktárgyat, öröklakást, koporsót, nagyanyád hamvait egy medálba...
pff...
S4L3M
Tudom,hogy már nem aktuális , de hátha van valaki aki még segítségre szorulna.
Én olyan dolgokat vennék ,amik azt szimbolizálják,hogy az illető felnőtté vált. Például egy férfinak én ezeket ajándékoznám : Egy jó minőségű férfias ital (pl. whiseky), egy jó minőségű szivar (még ha nem dohányzik ,akkor is , max. elteszi emlékbe,dísznek) a szivarhoz mondjuk egy jó kis benzines gyújtó,amibe bele van gravírozva valami , esetleg valami kést (horgászáshoz,vadászathoz) és egy zacskó óvszert :D na jó azt lehet,hogy nem. Szerintem ezek így együtt egy jó kis meglepetést szolgáltathatnak. Én ilyesmiket ajándékoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!