Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Tegnap filmet akartam nézni , de ahogy beléptem a dailymotionra elődobott egy új ablakot ( Leszbi Sex Videók vagy hogy volt a neve ) én egyből ki is léptem abból az ablakból de a dailymotion is bezáródott vele együtt.Megint próbálkoztam , és úgyan az , mint az előbb csak úgymost más fajta sex oldalat dobott be. Azt hiszim össz vissz 4szer próbálkoztam , mert már belefáradtam abba , hogy minden próbálkozásnál egy újabb pucér nőt ad elő.Ma mig suliban voltam , anyám Ipad-en az előzményekben látta , hogy én tegnap úgymond miket néztem.Mikor hazajöttem kérdezte tőlem , hogy tegnap ki kezében járt az Ipad...én egyből kapcsoltam és apámra fogtam, mert gondoltam , hogy majd csak elfelejti..aztán leültünk TV-t nézni és hűlyültem vele vagyis simogattam az arcát meg ilyenek..erre elkapja a kezem és azt mondja , hogy ne simogassam. Én megkérdeztem , hogy miért erre ő csak annyit felelt , hogy "nem nekem járt az ujjam ott ahol nem kellett volna" . Ekkor hirtelen elpirosodtam (szokásom, akárkivel beszélgetek mindig elpirosodok, kivéve , ha hűlyülök ) . Azt sem tudtam mitcsináljak. Rá néztem anyámra egyet húztam a vállamon és bejöttem a szobámba. Totál kivagyok . Nem tudom , hogy hogyan magyarázzam el neki , hogy nem csináltam semmi olyat amire ő gondol. Nem merek beszélni vele , mert folytogat a sirás , a szemeim karikásak lesznek és elpirulok és akkor azt fogja hinni, hogy hazudok. Gondoltam arra is , hogy emailt irok (XD) , de ez annyira ...nem hozzám illő ...de úgy néz ki , hogy más megoldaás nincs..Segitsetek légyszi!2012. máj. 17. 16:47
1/3 s'LixX válasza:
Egyszerűen csak mond el, hogy filmet akartál nézni, és a reklámok bejöttek amik ilyen tartalmúak voltak. Ennyi :D
2/3 anonim válasza:
Pop-up reklámok, nyugodtan ellehet mondani, hogy ez volt. Ha meg tényleg olyan oldalakat néztél, akkor pedig előzmények és cookiek törlése, miután végeztél. :)
3/3 anonim válasza:
menj oda és mondd hogy felmet akartál nézni, de kijött és sütiknek cookie-knak hívják. aztán mutasd meg neki, hogy tényleg így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!