Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortára idézetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jövőhéten leszünk 5 éve együtt párommal és tortát csinálok majd neki fényképes ostyával,de nem jut eszembe semmi jó idézet vagy szöveg rá! Pár szavasra gondoltam,van egy pár amit már gondoltam,de ha ti is írnátok!
Valami ötletetek van?
:-)
2012. máj. 17. 13:57
1/6 anonim válasza:
nem kötekedésként írom, de most egy 5 éves évfordulóra tényleg egy ismeretlen találjon ki neki idézetet? ez elég cink lenne.
olyat válassz ami rá/rátok jellemző. esetleg ha van valami "jelmondatotok" ami elég nagy hülyeség és gyakran szóba kerül...
3/6 A kérdező kommentje:
Írtam,h van pár gondolatom,csak ötleteztem volna egy kicsit,de mindegy!
Te meg utolsó először tanulj meg írni!
2012. máj. 17. 14:12
4/6 anonim válasza:
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha"
5/6 anonim válasza:
Vegyé' neki inkább egy kocka sört, arra nem kell idézet!
6/6 anonim válasza:
"Te vagy az életem legjobb része!"
vagy
"Nélküled üres minden képkeret
és világtalan az egész világ."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!