Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legkellemetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkellemetlenebb dolog szex közben amit eddig átéltetek? :D

Figyelt kérdés

itt gondolok például arra, hogy az egyik fél pukizott vagy beletüsszentettél a másik arcába vagy esetleg böfögtetek vagy bármi? :D

írjátok le kérlek^^

kis esti mese xD

minél több van annál jobb :D

köszi a válaszokat ;)

2009. jún. 26. 23:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

21:50..

Majdnem ledőltem a székről..

XDDDDD

2009. nov. 18. 23:29
 12/23 Andrewka ***** válasza:
100%

Barátnőm lázas volt de kívántuk egymást ezért lefeküdtünk. Ő meggyógyúlt tőle de én betegebb lettem mint ő volt előtte.

Nyáron laza délutáni szex telilőttem a punciját (már tabit használtunk) Utána mentünk barátokhoz. Vékony nyári ruha, rajtam meg vászongatya. Az ölembe ült helyszűke miatt és kb fél óra múlva mikor felállt a korábbi menet végterméke szépen átáztatott mindent. Kb egy hamburger nagyságú foltot hagyva még az én gatyámon is.

Kicsit vadabb buli után egy mellékút mellett a kocsiban csináltuk, majd hirtelen felindulásból a motorháztetőre váltottunk. Valami lovaglópózfélét akartunk felvenni, de szegénynek a sötétben nemsikerült felmászni. Lecsúszott a lába a lökhárítóról és nagyon megütötte magát. Még sírás is volt. Bele telt egy jó időbe mire folytatni tudtuk.

Hanyatt feküdtem a barátnőm mellettem és kézimunkázott, feje a vállamon. Majd olyan rosszul sikerült céloznia h az első adag a szemében ladolt. Nagyon szenvedett szegény csípte neki és be is vörösödött.

22/f

2009. nov. 18. 23:29
 13/23 anonim válasza:
100%
Pukizni,kissé kínos ugyan, de összeszokott pároknál végülis már annyira nem ciki, még vicces is, ha nem fullad röhögésbe a dolog, de velem egy tényleg gyomorforgató dolog esett meg. 16-17 évesek voltunk, vadul franciáztunk, én a pasim alatt kényeztettem a lompost becsukott szemmel. Egyszercsak kinyitottam a szemem, (bár ne tettem volna!)és egy szaros segg virított az arcomba, egy igazi barna, beszáradt kakacsíkos ánusz! Olyan sokkot kaptam, hogy a mai napig nem hevertem ki!
2009. nov. 19. 02:09
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Az első teljesen szar volt. A lány csak feküdt a hátán és nem csinált semmit. pedig ő akarta az egészet. Mégegyszer tehetném profihoz mennék elsőre.
2009. nov. 19. 08:44
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Egyszer kutyapózban elfingottam magam, és úgy éreztem kicsit folyós.. Egyből hátranéztem, ahogy éreztem 4-5 barna csepp volt a lepedőn mögöttem. :) Amíg ezt észrevettem az oszttársnőm már alakult, és miközben megnéztem "mi történt" nem ugyanúgy csináltam szóval felkilátott hogy csináld már, csináld már! Hát folytattam (csak nem mondhattam hogy várjál mert idefostam :), megvolt a csúcs, majdnem egyszerre mentünk el, én meg majdnem elkiáltottam magam, hogy ez annyira király volt hogy befostam (azt hittem az tök jó poén lenne, de aztán rájöttem hogy nem biztos). Mikor kimásztunk az ágyból majdnem hozzáért a lába szóval felemeltem a két lábát fogva amitől majdnem pofára esett félig lecsúszva az ágyról :D:D Aztán mondtam hogy nyugodtan menjen zuhanyozni elsőnek, addig gyorsan lehúztam a lepedőt , újat a helyére, és elmentem kitolni a nagyfröccsöt :D Persze kérdezte hogy miért cseréltem lepedőt, azt mondtam neki hogy pár csepp lett rajta.. Mondta hogy felnyalta volna na akkor már nem bírtam ki röhögés nélkül, 15 perc után olyan állapotban voltam hogy el bírtam mondani akkor kb még 15 percre kiütöttük magunkat akkorát nyígtunk:D
2009. nov. 19. 09:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a barátomat meg akartam lepni azzal, hogy begyertyázom a házat mire hozzánk ér. Akkor vettek fateromék valami rohadt nagy összegért új étkezőasztalt. Én hülye, meg műanyag edénybe raktam egy-két gyertyát, ami ameddig elvoltunk szépen felgyulladt a konyhában. Amikor hazértek a szüleim javában égett az asztal, én meg a barátom szextől borzasztóan pirosan és szex-szagúan, félmeztelenül próbáltuk eloltani. A pasi még megszólalt, hogy:- húú, de jók voltak ezek a sorozatok, de elmerültünk benne.... -.-

Öcsém, vannak ám sztorik.... :D 20/L

2009. nov. 19. 10:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Gyorsan pötyögtem be a gondolataimat, úgyhogy bocsesz, hogy kissé nyomorékul fogalmaztam. De eszembe jutott még 1: Egyszer seggbe ujjaztam a pasimat, aki erre a kezembe fosott.
2009. nov. 19. 10:36
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Kézzel elégítettem ki a párom erre mikor elment a szemébe is jutott.Szegénykém..

21 l

2009. nov. 19. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

Egycer beszakadt alattunk az ágy :P A csaj volt alul úgyhogy ő "érezte" jobban, azt az arcot sose felejtem el XDXD kábé félóráig nem birtam abbahagyni a röhögést :D

16/F

2009. nov. 19. 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel, egy üveg pezsgővel meg egy kiló eperrel szexeltem egyik este. Ettük egymás szájából az epret, ittuk a pezsgőt pohárból, üvegből, egymásról. Fogtam magam és leöntöttem a lányt pezsgővel, hogy végignyaljam rajta, erre felkiált, felugrik és lendületben lefejel, le úgy, hogy majdnem eltört az orrom. Kiderült, hogy a pezsgő csípte neki, amikor odafolyt, szegénynek lehetett valami felfázása, mert még vagy 15 percig szenvedett, égette neki nagyon. :-)

Reggeli szex: mindketten értettük, hogy már nem kívánjuk, de egyikőnk sem mert véget vetni. Erre a lány ránézett a falra, ahol piramosok képe volt: - Mikor voltál Egyiptomban?

Szex után elaludtam, a lány meg még beszélt volna. Másnap egy levelet találtam, hogy te szemét)).. Ez mondjuk gyakori)))

2009. nov. 19. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!