Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkellemetlenebb dolog szex közben amit eddig átéltetek? :D
itt gondolok például arra, hogy az egyik fél pukizott vagy beletüsszentettél a másik arcába vagy esetleg böfögtetek vagy bármi? :D
írjátok le kérlek^^
kis esti mese xD
minél több van annál jobb :D
köszi a válaszokat ;)
21:50..
Majdnem ledőltem a székről..
XDDDDD
Barátnőm lázas volt de kívántuk egymást ezért lefeküdtünk. Ő meggyógyúlt tőle de én betegebb lettem mint ő volt előtte.
Nyáron laza délutáni szex telilőttem a punciját (már tabit használtunk) Utána mentünk barátokhoz. Vékony nyári ruha, rajtam meg vászongatya. Az ölembe ült helyszűke miatt és kb fél óra múlva mikor felállt a korábbi menet végterméke szépen átáztatott mindent. Kb egy hamburger nagyságú foltot hagyva még az én gatyámon is.
Kicsit vadabb buli után egy mellékút mellett a kocsiban csináltuk, majd hirtelen felindulásból a motorháztetőre váltottunk. Valami lovaglópózfélét akartunk felvenni, de szegénynek a sötétben nemsikerült felmászni. Lecsúszott a lába a lökhárítóról és nagyon megütötte magát. Még sírás is volt. Bele telt egy jó időbe mire folytatni tudtuk.
Hanyatt feküdtem a barátnőm mellettem és kézimunkázott, feje a vállamon. Majd olyan rosszul sikerült céloznia h az első adag a szemében ladolt. Nagyon szenvedett szegény csípte neki és be is vörösödött.
22/f
Egyszer a barátomat meg akartam lepni azzal, hogy begyertyázom a házat mire hozzánk ér. Akkor vettek fateromék valami rohadt nagy összegért új étkezőasztalt. Én hülye, meg műanyag edénybe raktam egy-két gyertyát, ami ameddig elvoltunk szépen felgyulladt a konyhában. Amikor hazértek a szüleim javában égett az asztal, én meg a barátom szextől borzasztóan pirosan és szex-szagúan, félmeztelenül próbáltuk eloltani. A pasi még megszólalt, hogy:- húú, de jók voltak ezek a sorozatok, de elmerültünk benne.... -.-
Öcsém, vannak ám sztorik.... :D 20/L
Kézzel elégítettem ki a párom erre mikor elment a szemébe is jutott.Szegénykém..
21 l
Egycer beszakadt alattunk az ágy :P A csaj volt alul úgyhogy ő "érezte" jobban, azt az arcot sose felejtem el XDXD kábé félóráig nem birtam abbahagyni a röhögést :D
16/F
Barátnőmmel, egy üveg pezsgővel meg egy kiló eperrel szexeltem egyik este. Ettük egymás szájából az epret, ittuk a pezsgőt pohárból, üvegből, egymásról. Fogtam magam és leöntöttem a lányt pezsgővel, hogy végignyaljam rajta, erre felkiált, felugrik és lendületben lefejel, le úgy, hogy majdnem eltört az orrom. Kiderült, hogy a pezsgő csípte neki, amikor odafolyt, szegénynek lehetett valami felfázása, mert még vagy 15 percig szenvedett, égette neki nagyon. :-)
Reggeli szex: mindketten értettük, hogy már nem kívánjuk, de egyikőnk sem mert véget vetni. Erre a lány ránézett a falra, ahol piramosok képe volt: - Mikor voltál Egyiptomban?
Szex után elaludtam, a lány meg még beszélt volna. Másnap egy levelet találtam, hogy te szemét)).. Ez mondjuk gyakori)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!