Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/ Urak, mi a véleményük a rendőrnőkről?
Mi ez az első gondolat egy rendőrnő láttán? Milyen esélyekkel indul párválasztás szempontjából.
Pár év múlva szeretnék rendőrnek tanulni.
17/L
10:03as vagyok :D
Akkor semmi gondom nem lenne, ha nem olyan amilyennek írtam.
Ők is emberek, és eltérőek. :)
Érthető, hogy ha közúti ellenőrzés közben találkozol velük, nem a legvonzóbb formájukat látod, hiszen hivatalosak, komolykodnak stb.
A civil énüket ismerd meg!
Ha jol ertem, attol tartasz, hogy ha rendor lesz beloled, akkor az osszes ember a rendorokrol alkotott sztereotipiak, eloiteletek es kozhelyek alapjan fog teged megitelni, es a vegen egyedul maradsz... ugyan mar!
Ezzel a logikaval akkor nem lenne senkibol tudos, mert felnenek, hogy mindenki elborult elmeju kockanak fogja tartani oket, vagy nem lennenek irok, mert felnenek, hogy mindenki zarkozott, elefantcsonttoronyban elo figuranak fogja tartani oket, vagy nem lennenek politikusok, mert felnenek, hogy mindenki arrogans, onzo, hatalommanias, korrupt gazembernek tartana oket (mondjuk ok azok is ----> hoppa, milyen eloiteletes szemet vagyok!:D).
Szoval ezt felejtsd el, azzal foglalkozz, amivel szeretnel es amiben meg tudod talalni onmagad! Ugyis olyan ritka, amikor az ember hivataskent tud tekinteni a munkajara es azzal foglalkozik, amit igazan szeret!
26/F
Bocs, nem írtam oda, h azért csak szex , mert a 99% egy ribi.
De nyugodtan okoskodjal meg töröltesd a válaszom ez így van, ha tetszik vagy sem.
én már csak azért sem lennék ügyész, rendőr, végrehajtó, bíró, mert nem lelem örömöm más kárában, még akkor sem, ha bűnös. nem fogok az az ember lenni, aki növeli azok számát, akik elnyomják, és eltiporják mások szabadságát. mert hidd el, nem úgy mennek manapság a dolgok a hatóságok színterén, ahogy kellene, hogy menjen. szinte éheznek arra, hogy elítéljenek, megverjenek (rendőr oldal), tönkretegyenek másokat. nem az a lényeg, hogy valaki bűnös, vagy sem, csak az, hogy az ügy SIKERESEN ZÁRÓDJON. ha egy ügy nem záródik sikeresen, a gyanúsított, elítélt nem bűnös, az a hatóság számára negatív pont. azért, mert 1. megtévesztették őket, 2. raklapnyi pénzt kidobtak, 3. feleslegesen zargattak embereket, és a rendőrök/ügyészek/bírók drága ideje feleslegesen ment el.
mint minden másban manapság (hurrá, kapitalizmus!), szinte versengés van, hogy ki, mennyi ügyet zár le sikeresen egy adott időszak alatt. a rendőrök manapság olyanok, mint a vadászok, skalpvadászok. szégyen az egész.
hozzám is eleve közel állnak ezek a szakmák,ezért nekem nagyon tetszenek:)
és nem mellesleg ez a háttérképem:
http://www.youtube.com/watch?v=BinVx0tKQR8
ezt üzenem minden rendőrnek, és rendőrnövendéknek. nagyon igaz.
Kedves 15-ös!
Nem okoskodom, egyszerűen nem vagyok ribi, ahogyan te fogalmaztál. És megbocsáss, de mielőt megvádalsz azzal, hogy töröltettem a válaszod, meg is kérdezhettél volna. NEM TÖRÖLTETTELEK! Köszönd annak, aki megtette, én nem voltam.
szerintem senki sem fogja töröltetni,had lássa mindenki a sötétség erejét:D
amúgy van rendőrnő ismerősöm.okos,csinos,jó fej,de a munkáját komolyan veszi.ez nem tudom miért lenne baj,szerintem ez a normális.egy normális srác nem fog ebből ügyet csinálni kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!