Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön be a barátomnak a csipke?
Nekem nőként sem tetszik. Kinézetre sem, viselni meg pláne nem, mert irritál, viszketek tőle.
Ha azt mondod csak ez a szexi, akkor te nem vagy tisztában a szexi fogalmával. Nem egy fehérneműtől leszel az. Vagy alapból az vagy és kicsit tudod praktikákkal fokozni, vagy nem vagy az és felvehetsz te bármit.
23/N
Nem értem a párod!
Szerintem nagyon szexi egy csaj csipke fehérneműbe mikor olyan sejtetősen hagyja csak látszani a dolgokat:)
Én imádom ilyenkor kicsomagolni a csajszit!
Ha nem tetszik neki, akkor inkább hanyagold a csipkét.És tévedés, mert nem csak a csipke szexis. Nekem sok szexis van, és a többség nem csipke.
Tudnál linkelni hogy milyen fehérneműről van szó?
A barátod egy fagolyó!
Most miért nem lehet aztmondani,hogy tetszik?
Én,ha látom a páromon hogy boldogan vesz fel valamit,és mosolyog,még ha esetleg nem is tetszene,biztos hogy megtartanám a véleményem!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!