Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbi vagyok? Lecci segits

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi vagyok? Lecci segits

Figyelt kérdés
14eves vagyok es ugy erzem mintha szerelmes lennek a legjobb baratnombe.(tom hujen hangzik bocs erte XD)xoval nagyon jo erzes amikor atoleljuk egymast es amikor atolelem ak arra xoktam neha gondolni h smarolunk..nem tom mi van velem de erzem h o is vonzodik mert hat ahogy megerintsuk egymas ,szavak stb...jobban erzelmileg vonzodok hozza mint sexualisan de mostmar kezdem ezt is erezni...lecciiii valaszoljatok..szerintetek mi van velem?:(
2009. jún. 26. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Inkább tanulj meg helyesen írni! Botrány, mostanában miért nem buktatnak a suliban???
2009. jún. 26. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

És a fiúkkal mi a helyzet? Ha meglátsz egy helyes fiút, nem indul meg benned valami erős érzés, esetleg csak egy gondolat, hogy "hú, milyen jól néz ki" ?

Ha a fiúkkal egyáltalán nem foglalkozol, és tényleg csak a lányok érdekelnek, akkor meg lehet, hogy leszbikus hajlamaid vannak. De fiatal korban a hormonok uralkodnak, egy idő után ezt ki is nőheted.

2009. jún. 26. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

ha elküldöd az msn-címed privátba, tudok segíteni.

amúgy, nem lezbi hanem leszbi xD

meg egy csomó mindent rosszul írtál :D de mind1

mondom küldd el privátba az msn címed.

2009. jún. 26. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
IIIGEEEEN ZSÍÍÍR:D
2009. jún. 26. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
14 évesen normális dolog hogy bizonytalan vagy. Pasikkal hogy állsz? Tetszenek vagy egyáltalán nem érdekel egyik sem? Mert akkor valószínű hogy tényleg leszbi vagy.
2009. jún. 27. 00:02
 6/7 A kérdező kommentje:

mar bocsi de nem tudom te hogy irnal ha szerbiaban elnel!szoval bocsi es tudtam h basztatni fog valaki koszi kedves v!am meg az msn cimem cutegirlsmile@live.com

ja es van pasim ..de sohasem tudok huseges lenni hozza ....a pasikhoz is vonzodok ...bocs ha valamit roxul irtam

2009. jún. 27. 10:27
 7/7 A kérdező kommentje:
ja es meg annyi h a tobbi csaj irant nem erzek igy
2009. jún. 27. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!