Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fekete rózsát kapok valaki ismeretlentől akkor ijedjek meg vagy örüljek neki?
Szerintem az illető arra gondolhat, hogy fiúnak nem illik vörös rózsát küldeni.
Ha esetleg olyan környéken laksz, vagy olyan az ismeretségi köröd, akkor elgondolkodhatsz más lehetőségeken is...
Egyébként a fekete rózsáról nem írnak semmit, vagy csak én nem találtam.
Mindenképp járj utána, ha kellemetlen akkor jobb elrendezni, ha pedig egy hódoló, akkor semmi gond!?:)
Imádom a fekete rózsát. Én is szeretnék egyet.... Irigyellek :D
Azt nem tudom, hogy mit jelent, szerintem rosszat semmiképpen... Az első válaszolónak igaza lehet... lehet, hogy egy leányzó küldi, nem? :) Ami nem is rossz ötlet, de tűzhetne mellé egy levélkét... :P
Én kiugranék a bőrömből, ha kapnék valakitől egy fekete rózsát... :D A rózsa a legszebb virág, és a fekete a legklasszabb szín... (mondja ezt egy 20 éves rocker lány...) :D
Számomra kicsit morbid...titokban fekete rózsát küldeni...sz.tem v.mi beteges rajongó. Én frászt kapnék :S
De remélem nincs igazam...
20/L
Én a ballagásomra kaptam anno fekete rózsákat szerintem szépek. Lehet titkos hódoló, de aki fiusabbnak találta a fekete szint, vagy lehet más is.
Volt egy (asszem) Sigourney Weaver-es thriller ahol a pszichopata pasi küldözgetett fekete rózsát a főhősnőnek. Lehet valami pszicho rajongó. Azért csak óvatosan.
(Ja, a filmben a nő is frászt kapott a virágoktól. :D)
Hát azért sem értem a feketét mert aki ismer az tudja hogy nekem a kék a kedvencem, még a hajam is kék. Tehát kéket küldött volna ha ismer picit is... szerintem:)
Hmm nem tudom, hogy deríthetném ki kitől kaptam? Kissé félek hogy valami beteg pedofil...:S Erre lenne is tippem, de reménykedem hogy tévedek és csak valami rocker lány küldte:D Mellékelhetne valami levelet tényleg már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!