Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogyan tetszik jobban ha a fiú borotválja vagy nem?
nekem mindegy, ahogy neki jobb
ha borotválja jó,de ha nem az se baj
borotválva izgatóbb szerintem :)
17/L
Szerintem nevetségesen néz ki csupaszon. Olyan... Nem tudom, groteszk és röhejes látvány, elég kiábrándító lenne egy ilyennel összeakadni. Arról nem is beszélve, hogy magamnak is azért gyantázom, mert a növekedő szőrszál kidörzsöl, nagyon érzékeny a bőröm. Biztosan fájna, azt meg nem várhatom el, hogy naponta vacakoljon ezzel.
Szóval részemről: NE legyen csupasz. Az, hogy utána hogyan igazítja, édesmindegy. Felőlem lehet natur is
"Szerintem nevetségesen néz ki csupaszon. Olyan... Nem tudom, groteszk és röhejes látvány, elég kiábrándító lenne egy ilyennel összeakadni"
Tehát ezek szerint még nem próbáltad csupasz pasival, akkor honnan tudod, hogy röhejes és kiábrándító???
Szerintem is nevetséges (: Mintha egy ovissal bújnék ágyba :S
Max vágja rövidebbre, de le ne merje csupaszítani teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!