Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Tényleg nem értem.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem van, hogy van egy lány,aki régebben a tudtomra adta, hogy nem akar semmit

, de mostanában igen furcsa viselkedést mutat. Elször is, elmeséltem neki, hogy van egy másik

lány barátom, akivel tartom a kapcsolatot. És mondtam neki, hogy elmegyek vele inni. És másnap

meg kérdezgetett, hogy mi volt a csajjal, hogy éreztem magam, meg hogy lefeküdtem-e vele.

Én vissza kérdeztem, hogy ez miért olyan fontos, és mondta, hogy kíváncsi, mert olyan vagyok

, mint az időjárás. És utána msn-re kitettem egy ölelkezős smiley-t a neve elé, majd ő is ugyan

ezt kitette. És véletlenül elfejettem elválasztani a szövegtől, a "talán szót".

És utána kiírta msn-re az ölelkezős smiley mellé, hogy: Miért csak talán? És mondtam, hogy nem

neki szól. És azt mondta, hogy szerencsém van. Meg leírta, hogy eszébe jutott, hogy kéne pasit keresni.

Küldözgettem neki szívet, és kérdezte, hogy miért kapja, és mondtam, csak úgy, és válaszoltam,

ha nem kell akkor nem küldök neki. És mondta, hogy miért ne kéne? És egyszerűen nem értem, hogy most mit akar.

El akartam hívni szombaton valamerre, és mondta, hogy nem tudja, hogy mi lesz akkor, majd megbeszéljük.

Teljesen össze zavarodtam, és nem tudom mitévő legyek. Csak hülyít, vagy tényleg akarhat valamit? Mit tegyek?

2009. jún. 26. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hivd el vaéamelyik nap és beszéljétek meg :) az a legtutibb !de szerintem akar valamit:)
2009. jún. 26. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá...
2009. jún. 26. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is akar... :D A lányok tudnak furin viselkedni (magamról tudom... :D). Egy randi, vagy nevezzük még csak találkának sokat lökne a dolgon... :) Hajrá! :) 20/L
2009. jún. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!