Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tudok még változni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tudok még változni ízlés terén?

Figyelt kérdés

Pechemre a vékony, alacsony lányok vonzanak leginkább, akik mind foglaltak rendszerint. Próbáltam már magam ráerőltetni, kövér lányokra, de nem sikerült, nem tudtam vonzódni hozzájuk, akármilyen kedvesek is voltak jellemre.

Szerintetek valaha tudook még változni és később majd a csúnyácska lányok is megtetszenek vagy az ízlésen nem igazán lehet változtatni?

Csak, mert azok a lányok úgyis foglaltak már, reménytelen, hogy olyan csinos, vonzó barátnőm legyen. :/

2012. máj. 16. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:

max idősebb korodban!

ez olyan lenne mintha sajnálatból lennél velük, és olyan lenne mit a "ha nincs ló jó a szamár is"

Felejtsd el! max 50 év körül változhat ez..

2012. máj. 16. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
hát az ízlésen nem tudsz változtatni
2012. máj. 16. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Kissé erősnek érzem ezt az átmenet a vékony, alacsony lányokból, a kövér lányokra.

Ha nincs ló, jó a szamár is? Mert kb ez jön le belőle.

Persze, idővel változhat az ízlésed, konkrétabb elképzeléseid lehetnek arról, hogy milyen lány az eseted külsőleg. Illetve nem csak az fog számítani, hogy külsőleg milyen.

De most csak azért, mert az eddigiek alapján pont foglalt lányokat fogtál ki, nem kell egyből feladni.

Van lány bőven, nem lehetetlen egyedülállót találni közöttük, aki még vékony, és alacsony is.

És ennél pozitívabban állj hozzá a dolgokhoz. Felejtsd el ezt a "reménytelen" dumát.

2012. máj. 16. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, de remélem, leszel még okosabb, mint most, mert a kérdésed nagy ökörség. Nem kell változnod, a párkapcsolat nem az a műfaj, ahol érdemes az igényeket a kínálathoz igazítani. Keresd csak szépen azt az alacsony vékony csajt és kész.
2012. máj. 16. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem változhat. de ehhez neked s változnod kell. én az utóbbi egy éveben sokat változtam pláne az eltelt fél évben.nem mondom, hogy teljesen más pasik jönnek be, de míg egy éve rosszul voltam, ha valakin arcszőrzetet láttam, most pont a borostás srácok jönnek be. szerintem van remény. de ne kövérezz le minden lányt, aki nem pálcika. vannak átlagos, illetve a nőies testalkatú lányok is...

18/L

2012. máj. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!