Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban éltétek át az elso csókot?
Általános suli 7.-ben történhetett. Nálunk bandáztunk, és persze akkor még nagyon menő játéknak számított az üvegezés :) A feladat az volt, hogy egy icipici boci csokit kellett kivennem a számmal a szájából. Amit meg is csináltam, majd ment tovább a játék. Aztán hogy milyen indíttatásból, mikor kettesben maradtunk a szobában, fogott egy pici csokit a szájába és mutatta, hogy szedjem ki, épp úgy ahogyan az előbb. Hát megpróbáltam...Hirtelen csak az tűnt fel, h az én nyelvem nála, az övé nálam. Hát csók lett belőle. Jó volt. :) Nekem ez a történet számít első csóknak :)
2009. jún. 26. 19:26
Nekem is ugyan ez volt, csak cukorkával :))
2009. jún. 26. 19:28
Az én első csókom 15 éves koromban csattant el egy akkor 18 éves sráccal... :D Egy bulin, amit rendszeresen megrendezett a sulim (városszintűnek számított...) Táncikáltunk, táncikáltunk, aztán megkérdezte, hogy megcsókolhat-e... :D És akkor smároltunk egyet, amit nem bántam meg... Bár csak 2 hétig "jártunk"... xD De akkor még nagyon éretlen voltam egy kapcsolathoz... :P
20/L
2009. jún. 26. 19:30
majdnem 16 éves voltam. elsőször voltam diszkóba. egy nagyon kövér és csúnya srác elragadott táncolni, én meg bevoltam csípve:P hát kb. ennyi, gusztustalan volt és összenyálazott. gyakorlatilag ez volt az első csókom, elvileg amit annak számítok viszont az most májusban volt, majdnem 17 évesen. a srác aranyos volt, már 1 hónapja kerülgettük egymást, mikor is egy haverozós-piálgatós este egy kis ráhatással, de elcsattant az első csók...:) ez sem volt tökéletes, de jó volt:) rá 2 hétre ugyan dobott.... de azért szép emlék marad:P L/17
2009. jún. 26. 19:41
5/18 anonim válasza:
Én a 17. szülinapom előtt 1 hónappal csókoloztam először. Azóta is boldog vagyok azzal a nagy Ő-vel! Most 2 napja voltunk 2 évesek! :) Járni kezdtünk, aztán 3 hét múlva elmentünk sétálni a partra (Vácon lakok, a Duna-partnál), én nem tudtam hová megyünk, így vitt el engem az egyik mólóra. Naplemente után volt, sötét volt, eléggé romantikusnak hangzik, viszont ő tapasztalt volt a dologban, és emiatt hirtelen sokat akart, a csók az nyelves csókot takart. És ugye nekem meg az első volt. Ezért volt kicsit kényelmetlen. De miután hazakísért, ő is észbekapott, hogy valami nem volt tökéletes, a kapunkánál megismételtük, és már minden szép és jó volt. Utána meg..ugye egyre csak egyre :) Azóta folyamatosan esszük egymást.. :)
2009. jún. 26. 19:42
6/18 anonim válasza:
2009. jún. 26. 19:43
Hát úgy volt hogy elkezdtem ismerkedni egy fiúval és a 2-dik talinál megkérdezte hogy járunk -e én meg mondtam hogy igen. Aztán jött a csók, nagyon jó volt! A fiúnak a szobájában volt, az ágyán..:P Nagyon jó érzés volt! És azt hiszem az első csókot sohasem fogom elfelejteni! Most kaptam 14 évesen...:) (de már sajna nem vagyunk együtt..=()
L/14
2009. jún. 26. 19:57
13 voltam, a srác 20. a Margit-szigeten ültünk egy padon, nevetgéltünk és amikor felé fordultam, hogy mondjak valamit azt vettem észre, hogy csókol, én pedig nem tudtam, hogy most mit kéne csinálnom, ezért elkezdtem énis ugyanazt csinálni amit ő. fura volt, de mégis jó:) majdnem 2 évig együtt voltunk, nem bántam meg.
16/L
2009. jún. 26. 21:22
Én nem sietem el, 16 éves vagyok, és még nem volt első csók, de úgy néz ki, hogy most el fog következni pár nap múlva.:) Én úgy képzelem el, hogy azzal a sráccal fog megtörténni, aki hetek óta tetszik, kezdek teljesen belehabarodni. Még nem járunk, de alakulgatnak a dolgok. Remélem, hogy egyik este a csendes utcán, séta közben(vagy egy padon) felémfordul, mélyen a szemembe néz pár másodpercig, én meg az övébe. Ekkor már hatalmas izgalom önt el, és állatul dobogni fog a szívem.:D Aztán lassan elindul a feje az én fejem felé, és egy gyengéd csóóók.:) Mivel az első lesz, remélem nem nyelves lesz.:D De utána jöhet a nyelves is.:P Aztán utána még együtt leszünk életünk végéig...:D Nekem ez az álmom, de úgy sem így lesz minden, ebben biztos vagyok.:(:D:D
16/L
2009. jún. 26. 21:30
10/18 anonim válasza:
13 éves voltam, és bújócskázás közben egy pincében csattant el az első csók az akkori nagy szerelmemmel, kb 2 hónapig voltunk együtt. Fura volt, de jó :D 20/L
2009. jún. 26. 21:38
Kapcsolódó kérdések: