Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás vagyok akkor?
Figyelt kérdés
sziasztok.az lenne a problémám,hogy nem tudok kielégülni.egyszerűen nem vagyok képes az orgazmusra.de mikor a barátommal vagyok,egyszerűen nem bírok magammal.hetente 4szer találkozunk,és alkalmanként azért csináljuk 3szor is.de nekem nem elég.folyton szeretkezni akarok vele.akkor nimfomániás vagyok? 20/L2012. máj. 16. 07:18
11/13 anonim válasza:
Nem vagy az, csak szereted a szexet! Ha nem sikerül elmenned, akkor izgasd a csiklód, vagy mond a barátodnak hogy nyaljon ki!
12/13 anonim válasza:
emberek nézzetek már utána a nimfománián és frigid szó jelentésének, vagy ne fogalmazzatok meg ostoba válaszokat!
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! az egyik válaszolónak:nem vagyok gyerek,sem hülye,hogy ne tudjam mi az orgazmus:) az az igazság hogy maszturbálással sem megyek el.de már megyek vele az orvoshoz.tehát nem az a kérdés hogy mit csináljak hogy nem megyek el,hanem hogy nimfomániás vagyok-e.de köszi még1szer a válaszokat,akkor tehát nem!
2012. máj. 17. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!