Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam meg?
Van egy lány aki tetszik. Az egyik szomszéd suliba jár. 9-es. Reggelente is szoktam látni meg délután is mert azzal a busszal jönnek-mennek mint amelyikkel én is. Be jelöltem Facebook-on is, de még nem beszéltem vele egyszer sem (am visszajelölt). Nem tudom, hogy szólítsam meg vagy írjak neki. Ha írnék neki akkor nem tudom mit a SZIA-n kívül mert minden ott van az adatlapján (hova jár, mikor született, hova valósi stb.) Buszon meg mindig meg elől mert hamar leszáll, én meg hátul ülök (jó esetben) mert ugye nem egy faluban élünk, meg mindig a barátaival van buszon is. Osztálytársakat akik ismerik, mert onnan jöttek kérdezgettem a lánnyal kapcsolatban sok mindent. Én így már ismerem úgymond, de ő nem ezért akarnék vele beszélni, de nem tudom, hogy hogy kezdjem (mit írjak, mondjak) a Szia után.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!