Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (bovebben lent)
volt baratommal a multkor pettingeltunk.Mindketten meztelenek voltunk,rajtan fekudt es csokoloztunk , majd egyszer "bedugta" egy par masodpercre...de utana ki is vette.
Ezutan kb ot perc petting utab ment el (tehat bennem nem mehetett el)
igyekszem nem figyelni.
Viszont nagyon aggodom. Az a baj hogy most kellett volna megjonnie de nekem soha nem jon meg idoben...mindig kesik. Es amugy is kesik most az idegeskedesemmel is rateszek egy lapattal.....
Amugy nem tudod hogyha elmegyek orvoshoz akkor o milyen vizsgalatot csinal?
Velem is előfordult 2x-3x ilyen, én sem értettem miért engettem meg a barátomnak, de utána annyira stresszeltem, hogy mi van, késett a mensim is. (-gondolom a stressztől.) Szóval köszönöm szépen, de utána nem kockáztattam meg. Ilyen "védekezésre" én azért nem alapoznék. Szerencsére nem lettem terhes. Így utólag fejbeb*sznám magam egy marha nagy lapáttal, hogy ilyen felelőtlen voltam. Azóta megbeszéltük a barátommal, hogy többször ilyet ne, mert nem akarok megőrülni. Szerencsére megértette, mert sokan követnek el akkor butaságot a pillanat hevében, nem tudunk tisztán gondolkozni, ezért jön fel gyakorira a sok "Lehetek terhes??" kérdés. (Tisztelet a kivételnek természetesen)
Elég kicsi az esély rá, szerintem te sem vagy terhes, de nem ártana egy teszt a biztonság kedvéért.
19L
es te vettel tesztet?
meg neked hogy volt ez az eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!