Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

70A-s cicim van. Nektek mennyire jön be ez a nagyon pici cici? 160cm és 45 kiló vagyok. (hízni nem tudok, engem is zavar) Fenekem sajnos ugyanolyan kicsi..

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat:) 19/L

2012. máj. 14. 22:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A fenekemmel igazából csak annyi bajom van, hogy két oldalt egyből beesik, mint a kislányoknak. Ott viszont (ha eddig jó infókat kaptam) akkor ott nincs izom, vagyis ezen csak hízással tudnék változtatni.

De amúgy már tornáztam itthon másfél évig, mindent bevetettem... de sajna még ez se segített:(

2012. máj. 14. 23:13
 12/20 anonim ***** válasza:
19 évesen mondjuk nem tudom mennyire meghatározó, de akkor esetleg próbálkozhatsz fogamzásgátló szedésével is. :)
2012. máj. 14. 23:16
 13/20 A kérdező kommentje:
3 éve szedek, és egyszer már váltottam, hátha... de ugyanúgy semmi
2012. máj. 14. 23:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Akkor marad a legjobb megoldás.

Fogadd el magad. :) Nekünk fontos nagyon a kisugárzásod és a személyiséged is. :) Sokkal jobban, mint gondolnád, még ha néha taplók is vagyunk :D

2012. máj. 14. 23:24
 15/20 A kérdező kommentje:

Ilyet se sokszor hallok pasitól:D

A kisugárzásomon tényleg kéne javítanom, csak nehéz ha majdnem minden nap megkapom, hogy milyen vékony vagyok... :/

2012. máj. 14. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Mutass egy képet és mondok véleményt :)

Én vagyok az előzőekben írt :)

2012. máj. 14. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem a vékony lányokat, szóval az adottságaid szerintem jók. 160 centihez a 45 kiló amúgysem olyan vékony. A kis cicikkel nincs baj, ha pedig úgy érzed később, akkor megcsináltathatod őket. Voltak már hozzád hasonló alkatú barátnőim, akik olyan problémákkal küzdtek, mint Te, csináltak implantátumot a cicibe és a legbombább nők lettek! Ja, hozzáteszem, hogy én 193 centi és majd 90 kiló vagyok, és imádok egy olyan nővel lenni, akinek a súlyának megfelelő súlyzókkal bicepszezek. A kisugárzás és a megjelenés viszont fontos, hogy észrevegyünk, de ha ez megtörtént, elsőbbséget élvezel majd! ;)
2012. máj. 15. 00:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:) Hát őszintén gondolkoztam már a műtéten, de biztos vagyok benne, hogy később megbánnám, meg valahogy a természetesség híve vagyok:D

Olyan srácot keresek aki elfogad ilyennek. Volt barátom is azt szerette bennem, hogy mikor nem tudott épp menni kondizni, akkor engem használt súlyzónak:D

2012. máj. 15. 00:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem mérvadó, simán lenne esélyed
2012. máj. 15. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
képet a népnek! :D
2012. máj. 15. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!