Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki jönne, ha kihívnám sétálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jönne, ha kihívnám sétálni zuhogó esőben? Fiúk, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Zuhog az eső. Mindketten otthon punnyadunk a gép előtt, és msn-en panaszkodunk egymásnak, hogy mennyire unatkozunk. Ő áthívott magához filmet nézni(mert itt lakik pár utcányira), de én nem szeretnék rögtön hozzá menni (mivel eddig még sosem beszéltünk személyesen, csak látásból ismerjük egymást). Viszont nagyon szívesen taliznék vele. A gáz az, hogy nem tudnám hova hívni, mert egy kis faluban lakunk, ahol nincsen semmi(szó szerint semmi). Arra gondoltam, hogy zuhogó esőben kihívnám sétálni.:D Hülye ötlet?:D

16/L (Ő 16/F)

2009. jún. 26. 13:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
szai én elmennék sétálni simán :D:D probáld meg ha nem akkor inkább meny át filmezni :D 20é/f
2009. jún. 26. 13:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
naná hogy el:))
2009. jún. 26. 13:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én imádnám :)
2009. jún. 26. 13:51
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Hmmm... romantikus! :D Egy próbát mindenképpen megér, aztán ha mégsem, akkor beleegyezhetnél abba a filmezésbe, nem hangzik rosszul, és közben mást is lehet csinálni. :D
2009. jún. 26. 13:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, csak vigyél esernyőt.
2009. jún. 26. 13:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Wuhúúúú, simán elmennék, én imádom az ilyesmiket ^^
2009. jún. 26. 13:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
sztem is megér egy próbát, de nem te tetted fel majdnem ugyanezt a kérdést pár napja?
2009. jún. 26. 14:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Esőbe sétálás jó, filmnézés unalmas. Úgyhogy mindenképp sétálás az esőbe, siessetek mert még a végén eláll aztán lőttek az egésznek.
2009. jún. 26. 14:02
 9/17 A kérdező kommentje:
:D Köszi szépen!:) Remélem sikerülni fog.:D
2009. jún. 26. 14:07
 10/17 anonim ***** válasza:
jajj, de jó dolog jutott az eszedbe. Annak idején (talán 20 évvel ezelőtt) én is voltam szakadó esőben sétálni esernyő nélkül, sőőt, még szalmakazalban ugrálni is. Az is jó móka.
2009. jún. 26. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!