Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lenne a hüvelyi orgazmus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés
Maszturbáltam, és éreztem azt a "pisilnemkell" érzést, amiről azt mondják, hogy akkor már nincs messze az orgazmus. De semmi orgazmusszerű érzésem nem volt, egyszerűen csak bepislitem:S Ez lenne a hüvelyi orgazmus? Dehát ebben én semmi jót nem találok. Egyszerűen olyan érzés volt, mint amikor nagyon kell pisilnem és csak bepisiliek. Vagy csak túl sokat ittam? Miért lehetett és mi lehetett ez?
2009. jún. 26. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

teli volt a húgyhólyagod és mivel azon a tájékon birizgáltál bepisiltél :D

az orgazmus jó érzés :) gyakorold még pisilés után és egyszer csak jó lesz ;)

2009. jún. 26. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha majd tényleg orgazmusod van azt nem fogod megkérdezni,hogy az volt-e?27/L
2009. jún. 26. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Természetesen nem ez volt. :)

Ez csikló orgazmus volt, és valszeg tényleg sokat ittál, mert ugye az orgazmuskor elengednek a megfeszült izmok (valójában ez az orgazmus lényege, az izom feszülés-ernyedés) És biztos sok volt a hólyagodban, vagy nemsoká menned kellett volna. Ha nem jön közbe a maszti. :)

A hüvelyi orgazmushoz behatolás szükséges.

2009. jún. 26. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csiklói orgazmus volt, azt ismerem:) És nem is a csiklómat izgattam...:) De akkor megnyugodtam... Csak úgy félek, h ez a párommal is megtörténhet, hogy egyszerűenm orgazmus helyett bepisilek:S
2009. jún. 26. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor pisilj a dolog előtt. Ha nincs semmi a hólyagodban, akkor ugye nem lehet bepisilni sem. ;)
2009. jún. 26. 12:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Okéé, akkor amint értelmezem, ez nem orgazmus volt, és azt majd biztosan felismerem:) Köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!