Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/29 A kérdező kommentje:
a túlsúlyos a vékony kateg.és az elhízott között van :) azt tudom hogy dagadt nem vagyok de szerintem túlsúlyos igen..
2012. máj. 14. 19:05
13/29 anonim válasza:
De ha te tudod, hogy túlsúlyos vagy, akkor miért kérdezed???
Szerintem különben egyáltalán nem vagy az, sőt, kifejezetten jó alakod van.
14/29 A kérdező kommentje:
2012. máj. 14. 19:11
15/29 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy túlsúlyos! Csonttal csak a kutyák játszanak!
16/29 A kérdező kommentje:
mondjuk itt meg csak a lábam látszik..na mindegy
2012. máj. 14. 19:13
17/29 Tapasztalatlan válasza:
Kimondta ezt neked? Közelébe sincs
18/29 A kérdező kommentje:
mit tippelnétek hány kiló vagyok? ŐSZINTÉN!! nem fog rosszul esni.
2012. máj. 14. 19:37
19/29 anonim válasza:
Zárójelben megsúgom, hogy a BMI index semmire sem jó. Nem veszi figyelembe az izom és a zsír fajsúlya közti különbséget.
Amúgy bőven nem vagy túlsúlyos a képek alapján, a túlsúlyost azokra értik, akiknek annyi feleslegük van, ami már károsíthatja az egészségét. Az elhízott ennek a szinonimája.
Kilót nem tudok tippelni magasság nélkül.
20/29 A kérdező kommentje:
166 cm vagyok a bmi szerint pont normálba esik.De nagyon pont.
2012. máj. 14. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!