Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oké, hogy mindenki azt írja: Próbáld ki a csókolózást! De kin? Nem tudok magamnak pasit szerezni 12 évesen, pedig gyönyörű lány vagyok.
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 16:52
21/33 anonim válasza:
Emberek, 12 éves a csaj! Hova siessen basszus?
22/33 anonim válasza:
Mekkora jót röhögtem rajtad.:D
Haha.:D Ha az IQ-d akkora lenne ,mint az egód,akkor már híres lennél,azt bemondom.:D
23/33 anonim válasza:
Én még most is kicsinek tartom magam egy kapcsolathoz -.-"
15/F
24/33 anonim válasza:
#21-nek igaza van!!
Ilyen a világ!!
A mai fiatalok (na jó én is fiatal vagyok még csak 12)De ez azért egy kicsit durva... és megy AztAdom-ra!! ;)
25/33 anonim válasza:
Hagyjátok már. Nekem is ez volt pár hétig a problémám, mert folyton azzal baszogattak az osztályban, hogy még nincs fiúm, meg nem csókolóztam, és ez mennyire gáz. Aztán rájöttem, hogy nincs mit görcsölni ezen, hisz még én is 12 vagyok. Aztán mikor ismét rákezdtek, akkor nevetve otthagytam őket. :D Ha meg nagyon akarsz csókolózni, a kezeden próbálkozz először, vagy párnán stb.. akkor majd nem leszel olyan tehetetlen az elsőnél, pár év múlva. Nekem a nővérem mesélte ezt, neki először 15 évesen volt fiúja. Akkor is csókolózott először, és egyáltalán nem lepte meg a csókolózás, a nála tapasztaltabb, 17 éves fiúval.
26/33 A kérdező kommentje:
Én nem hazudtam soha senkinek, és tényleg szép vagyok, nem vagyok beképzelt se semmi, de ez most komoly! :)
2012. jún. 19. 16:39
28/33 anonim válasza:
akk mutass egy képet..!:D vagy irdle a neved.!:D(privibee)
14/l
29/33 A kérdező kommentje:
2012. szept. 25. 15:25
30/33 anonim válasza:
Ez hatalmas kamu. Látszik, hogy unatkozol vagy valami.
A kép amit mutattál egyáltalán nem hasonlít arra a személyiségre, amit itt próbálsz beadni. Biztos vagyok benne, hogy a képen szereplő lányt akarod lejáratni, szóval szánalom amit csinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!