Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy megöleljen?
Régen nagyon szerelmes voltam a tanáromba, de nagy nehezen kiszerettem belőle. mégis van még bennem egy érzés... egy fura érzés....
egy vágyam maradt vele kapcsolatban, hogy megöleljen...
ne írjátok, hogy mennyire hülyének tartotok, én is tudom, hogy az vagyok, de az a típus vagyok, aki nem nyugszik bele, amíg el nem éri célját, és amíg nem érem el, addig egy nyugodt pillanatom nincs :(Hogyan érhetném ezt el?
igazából ez nagyon átlátszó, mert amúgy is gyanakodott, hogy szeretem, és szeretném, ha magától. Panaszkodni azt szoktam neki gyakran, mert mindig mindenben ő segít, gyakran hozzám is ér, a vallamnál megszorít....
Tudom mi lenne e megoldás, vagyis azthiszem, talán ha sírnék... de hogyan sírjak? néha tudok könnyezni, de.... annyira profi nem vagyok :P
hat ugy latszik, hogy egyenlore nem lesz ra valasz :))
mivel hogy vakacio van! :))
de igerem, ha tortenik valami irok majd! :)
gabar mar tortent nehany dolog. beszeltunk neten, szinte minden nap :) :D
A sírás jó egynek, de ha épp szerencséd van, akkor egy szülinap/névnap is jó ok!
(Ugye nem házas a hapsi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!