Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg zsarol a barátnőm! Mit csináljak vele?
Micsoda baromság ez már, h "ha féltékeny, nem szeret". Ha nem szeretné,ponthogy lesz.rná, h mit, kivel és mikor csinál.
Nagyrészt igaz, amit a féltékenység hátteréről írsz, de ez nagy marhaság.
Ha ez Neked pitiáner dolog, akkor a Te felfogásoddal is gondok vannak. Először is döntsd el, hogy valóban vele akarsz e maradni...Ha nem, egyértelmű, szia és pont. ne hagyd, hogy zsaroljon, mert biztos akkorra is kitalálna valamit. (speciel én ezt javasolnám, ilyen beteges dolgot rég nem hallottam párkapcsolaton belül)
Ha mégis Vele akarsz maradni, akkor vagy hagyd rá, és ne foglalkozz vele, ha nem eszik, nem eszik, hidd el, ő fogja hamarabb megunni, főleg, ha látja, hogy nem ér el semmit. Én nem bizonygatnám neki az igazam. elmondtam egyszer, vagy hisz nekem, vagy nem. Innentől az ő baja. Vagy ha enniyre szereti a zsarolást, mondd meg neki, hogy vagy befejezi ezt a hülyeséget és innentől kezdve bízik benned, és felnőtt nőként viselkedik, nem hisztis gyerekként, vagy Te így nem szeretnéd Vele folytatni. Lehet ez így keménynek tűnik, de hidd el, muszáj, mert ha ezt ráhagyod, legközelebb majd nagyobb hülyeséget fog kitalálni. 24N
Ha 27 évesen munkaerőd csúcsán egy 19 éves kis p_csára pazarolod az energiádat, meg is érdemled. Dobd ki, éld ki magad, nőzzél, k_rvázz, keress sok pénzt, aztán 40 évesen vegyél újra feleségül egy 19 éveset, akkor már viszont be tudod tömni a száját pénzzel, ha hülye lenne.
egy kolléga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!