Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzelmileg zsarol a barátnőm!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg zsarol a barátnőm! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
27 éves rendőr vagyok.2 éve vagyok együtt a barátnőmmel,eddig minden rendben volt köztünk,bár az egyenruha alkalmakat teremtett,soha nem csaltam meg őt.2 hete azonban éhségsztrájkba kezdett,mondván: lefeküdtem az egyik kolléganőmmel.Tény,hogy jóban vagyok a hölggyel,de vőlegénye van,és alapból sem az a típus,akivel többet ki tudnék alakítani jó baráti viszonynál.Nagyon aggaszt a fogyása,kezd tőle elmenni nekem is az ˝étvágyam˝.Mit csináljak???

2012. máj. 13. 22:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Bevallanám!Magunk között vagyunk :))
2012. máj. 13. 22:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég beszédes, hogy 27 évesen 19 éves barátnőd van. Nem vagytok egy súlycsoportban, több szempontból is szintkülönbség van köztetek.

Orvost kérdeztél már?

Ha nem, akkor vedd fel azt a rohadt telefont, és azonnal hívd fel az ügyeletet!

2012. máj. 13. 22:42
 13/25 anonim ***** válasza:
szakíts vele szerintem.
2012. máj. 13. 22:42
 14/25 A kérdező kommentje:
Kérdeztem medikus barátomat,szerinte hagyjam rá,életkori sajátosság.Ne törjek meg.Csak tényleg kétségbe vagyok esve,azért otthagyni se szeretném,de így se jó!
2012. máj. 13. 22:44
 15/25 anonim ***** válasza:
2 hete nem evett volna már ájultan feküdne
2012. máj. 13. 22:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szó szerint értendő az éhségsztrájk,vesz magához táplálékot,csak elenyésző mennyiségűt.
2012. máj. 13. 22:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendőr vagy, akkor tudod: terroristákkal nem egyezkedünk. ;)
2012. máj. 13. 22:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd betegesen féltékeny. A féltékenysége pedig az önbizalomhiányából fakad. Retteg attól hogy elveszít téged mert önmagát nem érzi elég jónak pl. a kolléganődhöz képest. Ezért ha vele maradsz életfogytig tartó bizonygatásra kell felkészülnöd hogy "nem drágám, nem volt semmi köztünk, én csak téged szeretlek".

Na de várjunk csak. Te hajlandó lennél olyan emberrel együtt lenni aki nem szeret téged? Mert a barátnőd nem szeret téged. Megvonja tőled a bizalmat, de ha nem bízok valakiben akkor nem is tudom szeretni őt. Ezért van az hogy az önbizalomhiányos ember a kapcsolataiban is önmagát próbálja szeretni a másikon keresztül, nem szereti a másikat hiszen nem tud megbízni benne (ami azért van mert önmagában se tud bízni, a saját pozitív értékeiben, pl. abban hogy fel tudná venni a versenyt a többi nővel). Ki akarna sajátítani téged és épp ezért fogod előbb-utóbb elhagyni őt amikor már végképp eleged lesz ebből.

Állj oda az asszony elé és beszélgess el vele a bizalomról. Hogy mennyire nem fair bizalmatlankodni veled szemben miközben te bízol őbenne, nem csinálsz féltékenységi jeleneteket soha (remélem). Mondd meg neki hogy csinálhatja ezt továbbra is de akkor előbb-utóbb be fog telni a pohár és szépen el fogsz menni mert te se vagy halhatatlan, az élet túl rövid. Ha erre is a szokásos féltékenykedés a válasz (pl. "akkor menj csak a kis kolléganődhöz") akkor ideje külön utakon mennetek tovább.

2012. máj. 13. 22:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Értelek benneteket,és igazatok lehet!Miért lógna a nyakamon életem végéig egy ilyen érzelmileg felszínes lány?...Szíven ütött,amiket írtatok,h nem szeret meg ilyenek...de ha ez tényleg így van,ennek kevesebb értelme van,mint annak,hogy külön éljünk,boldogan.
2012. máj. 13. 22:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, amit leírtál pontosan velem is ez volt...
2012. máj. 13. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!