Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzelmileg zsarol a barátnőm!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg zsarol a barátnőm! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
27 éves rendőr vagyok.2 éve vagyok együtt a barátnőmmel,eddig minden rendben volt köztünk,bár az egyenruha alkalmakat teremtett,soha nem csaltam meg őt.2 hete azonban éhségsztrájkba kezdett,mondván: lefeküdtem az egyik kolléganőmmel.Tény,hogy jóban vagyok a hölggyel,de vőlegénye van,és alapból sem az a típus,akivel többet ki tudnék alakítani jó baráti viszonynál.Nagyon aggaszt a fogyása,kezd tőle elmenni nekem is az ˝étvágyam˝.Mit csináljak???

2012. máj. 13. 22:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mit kér cserébe? Mikor hagyja abba?
2012. máj. 13. 22:28
 2/25 A kérdező kommentje:
Bizonyítékot,korlátlan ideig.
2012. máj. 13. 22:28
 3/25 anonim ***** válasza:
Etesd meg,vagy vidd el vacsorázni valami puccos étterembe
2012. máj. 13. 22:29
 4/25 anonim ***** válasza:
Rúgd ki a hülyét.
2012. máj. 13. 22:30
 5/25 A kérdező kommentje:
Hiába etetem,kajak megharapja a szorító kezem,nem viccel.Mit mondok bent a munkahelyemen?Megharapott az asszonypajti?Ráhagynám.De nem visz rá a lélek!Ilyen pitiáner dolog miatt szakítani?Durvább ügyért se hagynám cserben...
2012. máj. 13. 22:33
 6/25 anonim ***** válasza:

sosem csaltam meg őt..

de megtennéd :D

2012. máj. 13. 22:33
 7/25 anonim ***** válasza:

Hívd el a kolleganődet, mondja meg neki az igazat. Magadtol hogyhogy nem jutott ez eszedbe?

Hány éves a barátnőd?

2012. máj. 13. 22:34
 8/25 A kérdező kommentje:

Melyik férfi nem gondol félre?Melyik férfi nem néz félre? :D De azért vagyunk emberek,hogy ne ösztönlények legyünk! :)

A kolléganőmmel már beszéltek,és átcsapott a dolog egy általam nem kívánt irányba.A másik hölgy sem viselkedik intelligensebben,mint az én párom.

2012. máj. 13. 22:36
 9/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ő 19 éves.
2012. máj. 13. 22:36
 10/25 anonim ***** válasza:
egyre jobban elhiszem,hogy megcsaltad.
2012. máj. 13. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!