Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó általában barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó általában barátzónába kerülős srácként miért legyek a nőkkel udvarias, ha nekem tőlük csak a semmi jár?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 20:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Látom jönnek még ötletek, de látom ezeket nem fogom tudni hasznosítani ha még mindig csak teljesíthetetlen feltételek tengerével találkozok. Lehet jönni hogy csak hozzáállás gondolkodásmód kérdése az egész, de ezen nem tudok változtatni. Lehet önbizalom romboló megjegyzéseket írni, nem fog meghatni. Sajnos nem születtem vonzó tulajdonságokkal. Tudom egy lúzer vagyok aki itt sír a gyk.-n. És akkor mi van? Túlélem. Kaptam már rosszabbat is.
2012. máj. 13. 21:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Az udvariasság IQ-szint függvénye. Egy udvarias srác szimpatikus.

25/N

2012. máj. 13. 21:11
 13/22 anonim ***** válasza:

1. A 8as kérdező kommentre:

Hát igen, mi nők nem vagyunk logikusak. Teljesen irracionálisan gondolkodunk. Ezt sajnos el kell fogadnod.

2. Elég nagy baj, hogy viszonzást vársz az alapvető udvariasságért.

3. Ha ki akarsz kerülni a barát zónából, akkor legyél nyílt, határozott, de kedves. A jelenlegi társaságodban vagy azért vagy ott, mert azoknak a lányoknak nem tetszel, de kedvelnek, vagy valamelyiknek tetszel ugyan, de arra vár, hogy te lépj.

4. Próbáld ki az internetes ismerkedést! Ott nem barátokat keresnek az emberek, hanem párt, így nem kerülhetsz barát zónába. Persze itt sem garantált, hogy rögtön összejön, de a lényege az, hogy több első randira is el kell menni. Sok ismerősöm kipróbálta már, és a többségnek sikerült tartós kapcsolatot találnia. Annyi a titok, hogy nem szabad lelombozódni, ha az első 2-5-10-20 randi nem sikerül.

2012. máj. 13. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:

"nem születtem vonzó tulajdonságokkal" Pontosan ezért kell azon változtatni, amin tudsz. (már ha akarsz.. ez tőled függ)

Az önutálat és önsajnáltatás viszont nem megoldás, ezt nyilván te is érzed..

2012. máj. 13. 21:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Ha akarok?? Már akartam. Ha egy autónak 85 km/h a végsebessége mikor fog 100-ra gyorsulni?
2012. máj. 13. 21:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Udvariasságért udvariasság jár, nem több.
2012. máj. 13. 21:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Gondolom amikor kicseréled benne a motort. Nem tudom, lány vagyok. Ha hiszed, ha nem, nem sértegeti akarlak, hanem valamit kiokoskodni. Figyelj, elhiszem, hogy próbálkozol, de ha visszaestél, akkor nyilván nem változtattál az alapokon. Ez olyan, mint amikor egy dohányzó ember azt mondja, hogy már 1szer leszokott a cigiről. Nem szokott le, csupán volt egy időszaka, amikor nem cigizett.
2012. máj. 13. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
a hasonlatod majdnem jó, fog az menni 100zal csak egy erősebb (jobb) motor kell bele - a kasztnit meg fényezd újra
2012. máj. 13. 21:33
 19/22 anonim ***** válasza:
A gondolkodásodat kell gyökereiben megváltoztatni. Ez persze nem sikerülhet egyik pillanatról a másikra, komoly energiát kell belefektetni a folyamatba. Ez lehet, hogy hülyén hangzik, de kezdetben talán csinálj minden nap valami olyat, ami nem megszokott az életedben. Holnap szedj virágot! Holnap után kérd el egy lány számát. Mit veszíthetsz?
2012. máj. 13. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha gondolod holnap folytatom az eszmefuttatást, de nagyon fárasztó napom volt, és most szeretnék ledőlni. Azért drukkolok neked, nem hiszem, hogy veszett fejsze nyele lennél. ;)
2012. máj. 13. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!