Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket ütött már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket ütött már meg azért egy önbizalom hiányos pasi aki aranyosan kedvesen próbálkozott, de valami ok miatt elutasítottátok?

Figyelt kérdés
Gondolok egy olyan pasira, aki nagyon vágyik már valakire, de mellé lelkileg nagyon kivan sok mindennel, és csak egy kapcsolat kell neki, de nem szereti ha nem fogadják el úgy ahogy van.

2012. máj. 13. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
lol. annyira már csak nem lehet valaki szánalmas!
2012. máj. 13. 20:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést mert így érzek, nem bírom azt, ha valaki meg sem ismert és már elutasít.
2012. máj. 16. 19:23
 13/20 edit98 válasza:
engem igen elég régen volt már de megütött mert nem akartam vele járni ( nem tudtam eldönteni) ez után összevesztem valamin a volt barátnőmmel (a lány elmet árulkodi a pasinak).A fiú odajött hozzám és megütött!!
2012. máj. 16. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
13 és erre te mit léptél?
2012. máj. 16. 19:44
 15/20 edit98 válasza:

faképnélhagytam és nem szoltam többé hozzá!!

azóta se szólok pedig megint osztálytársak vagyunk.

2012. máj. 16. 19:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Nőt megütni gyávaság ezért kell pár nőhaver aki ezt a részt intézi. :D
2012. máj. 16. 19:56
 17/20 edit98 válasza:
jó ötlet!!
2012. máj. 16. 19:58
 18/20 edit98 válasza:
és am nem voltem vele goromba csak megmondtam neki hogy nem és kész!!
2012. máj. 16. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Te meg bepróbálkozol anélkül, hogy ismernéd a lányt. Az mennyivel jobb?
2012. máj. 17. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetbe kerültem, de nem ütöttem csak nagyon közel voltam egyszer hozzá. Teljesen összezavart a lány (miközben jól tudta, hogy labilis vagyok), idióta kretén bohócot csinált belőlem, nyilván jó poén neki, egy jó külsejű kiegyensúlyozatlan sráccal kavarni, én viszont el vesztettem a realitásom és pszichózis jellegű tüneteket produkáltam. Pár hónap alatt jöttem rendbe fokozatosan(hála a türelmes családomnak + barátaimnak)Azóta nem is próbálkozom többet és nem is vagyok vevő semmire. Úgy döntöttem soha többet nem teszem ki magam ennek.

26/F

2012. máj. 22. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!