Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hosszúhajpárti minden férfi?
A páromtól is megkérdeztem de csak azt mondta, hogy csak.
Azt mondja nem tudja megmagyarázni...
Nekem világéletemben hosszú hajam volt. Ha csinosnak akartam érezni magam, mindig kiengedtem a hajamat.
Volt egy pasim, aki kifejezetten szeretett a hajamba kapaszkodni, és határozottan tiltakozott, ha megemlítettem, hogy vágatok belőle.
A mostani barátommal, mikor együtt voltam eleinte zavart a hajam. Állandóan útba volt, bele lógott a szemembe, számba. Ha összekötöttem akkor mindig ráfeküdtem a gumira/csatra és megnyomta a fejemet.
Aztán láttam egy képet egy rövid hajról és megtetszett és levágattam olyan rövidre. Barátom nem szólt hozzá semmit, ő nem ragaszkodik a hosszú hajhoz.
Most kifejezetten hiányzik, hogy nem tudom egyszerűen összekötni, csak ha 66 csatot rakok bele és egyfeszt minden reggelre elfekszem. Úgyhogy most alig várom, hogy megnőjjön.
Szval szerintem a hosszú haj sokkal csinosabb, de egyben zavaró is tud lenni.
"Valamiért a férfiak jobban felizgulnak, és intenzívebben élik meg az oális szexet,ha összefoghatják közbe a nő haját, és úgy "rángathatják" a fejét."
Hát elég sz*r alakokkal hozhatott eddig össze a sors...
szerintem azéért..mert a kicsii haj fiuus és
gy érzik mintha egy fiúval járnának..meg a hosszúú haj széép..
Azért mert ettől szép egy csinos nő,mert a hosszú haj illik rájuk,meg a többi amit elvárok(szoli,edzés).Énis mondtam a csajomnak úgy merd levágatni,hogy akkor töröld ki a számom és felejtsd el,hogy létezem,ne is keres akkor,és msn-ről is törölj le.És ezt komolyan is gondoltam,undorító egy rövid hajú csaj,úgy mint egy gizda pasi,kb.
Mivel metroszexuális vagyok,ezért a külső a minden,ha én mindent elkövetek akkor a csajnak is kutya kötelessége,és a hosszú haj már alap,mint a szőrtelenítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!