Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ez a lány?
Tavaly ősz óta ismerem és akkor még nagyon rendes volt, jól ellehetett vele dumálni, aranyos volt, azt hittem ő is kedvel engem. Én nem csak hogy kedvelem hanem szeretem.
Egyszer csak megváltozott minden. Ha ráírok akkor rögtön mennie kell, ha összefutok vele akkor nem szól hozzám semmit. Nem lehet beszélgetést kezdeményezni mert hamar lerendezi. Nagyon oda vagyok érte, ő minden gondolatom, már annak is örülök ha meglátom valahol.
Írtam neki hogy beszélni szeretnék vele, de halogatja. Szerintem eszében sincs velem beszélni.
Nem tudom elfogadni ezt a helyzetet és értetlenül állok az előtt hogy miért lett ennyire távolságtartó. Én nem sértettem meg semmivel.
Nincs senkije.
Még egy ilyen lányt nem találok, nemhogy jobbat.
Azt ne írjátok hogy hagyjam a fenébe, majd találok másikat, stb.
Nekem ő kell.
Mert valszeg amikor alkalmad lett volna jól megdöngetni, akkor kihagytad. Friendzoned.
"Én nem sértettem meg semmivel." >> Itt a probléma. Kicsit néha bele kell gázolni a rohadt nagy hiúságukba, hogy azért mégsem a pina körül forog a világ. Aztán persze mégis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!