Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha homoszexuális vagy, hány évesen jöttél erre rá?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 15:18
1/22 anonim válasza:
7 évesen jöttem rá (azt már nem tudom hogyan) és a suliban el is újságoltam mindenkinek, ők meg a tanároknak, azok meg a szüleimnek:) De jól jártam vele mert így 16 évesen már mindenki tudja aki ismer, nem kell hazudoznom, így fogadtak el.
2/22 anonim válasza:
Jó neked első válaszoló. Én 13 évesen jöttem rá, most 16 vagyok. Senki sem tudja, és nem bízom senkiben.
3/22 anonim válasza:
11 évesen jöttem rá, az első nedves álmomnál, most 13 vagyok, és apám tud róla, van egy barátom is. Ő azt mondta, hogy 12 évesen jött rá. Ő is akkor amikor megvolt az első merevedése. De apámon és a barátomon kívül senki más nem tud róla.
4/22 anonim válasza:
Én 16 voltam amikor rájöttem hogy bi vagyok.
5/22 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdtem sejteni hogy bi vagyok, de azzal győzködtem magam, hogy tévedek és elnyomtam magamban. Végül csak egy jó fél éve fogadtam el ténylegesen. 24F
6/22 anonim válasza:
már egészen kis koromban is a fiúk érdekeltek, de úgy lényegében idén nyáron fogadtam el teljesen, amikor megismerkedtem Németországban egy biszex lánnyal, akivel azóta nagyon-nagyon jóba vagyok. most 14/F vagyok.
és azóta már olyan 10 ember tudja...
7/22 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem kapisgálni, hogy nem csak a lányok érdekelnek, most 15 vagyok és fiú
8/22 anonim válasza:
Kb. 5dikben vagy 6dikban. Most 18 vok (fiú)
9/22 anonim válasza:
EN regota sejtettem de mindig vartam arra hogy majd elmulik, es azt hittem csak valami kamaszkori hulyeseg. Aztan 17 voltam amikor teljesen beleszerettem a legjobb baratomba, es onnantol biztos volt a dolog. De en csak bi vagyok.
10/22 anonim válasza:
20 évesen jöttem rá, hogy a fiuk iránt is vonzódok fél éve van párom aki fiú. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!