Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 103-as mellbőség kicsi nagyon?
Ezért kérdzed??
Egy szóvl nem mondtam h csontpálcika vagyok, és nem is kérdztem h h nézek ki
hát már jól kioktattak, elképzelte mindenki hol mekkora vagy ...én azt mondom, végy fel egy feszülős pólót és állj a tükör elé, húzd ki magad, ne húzd be a hasadat, de vegyél fel egyenes tartást, vállakat leengedni és fordulj úgy, hoyg oldalról lásd magadat,... na most, ha a mell előrébb van és nem a pocak tolja ki a pólót akkor még jó, de ha a hashurkára rásimul a póló akkor a mell kicsi, apoci nagy.
remélem erre voltál kíváncsi.
Hasaomhoz képest ez látszik...nincs nagy hasam....nem minden 10 kiló felesleggel rendelekző embernek van almaalkata...
CSak a pasiknak nem tudom, elég lesz-e
pasiknak?
Szerintem bőven elég ha egy pasi mondja azt pont úgy vagy jó ahogy vagy :)
15.57-es vagyok
ha a mell hangsúlyosabb akkor arányos lehetsz. a pocakkal nem kartalak megbántani, ha körte alkat vagy , akkor is igaz a pólós tükrös ügy, és ha a popód is telt akkor meg pláne jó.
és még valami, egy csomó pasi a "van mit fogni" típust jobban szereti mint a lyukascombúakat.
19:11
Arányokat nézve nem az :D
90-60= 30
103-72=31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!