Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti járnátok egy ilyen fiúval? (részletesebben lent)
Figyelt kérdés
Lányok Ti járnátok egy olyan fiúval akinek a szeme kancsal?2009. jún. 25. 14:02
1/17 anonim válasza:
Az cuki szerintem!!!Tök aranyos lehet!!!(ezt jó indultaból mondtam)Ja és később meg is lehet műttetni!!!Szóval igen járnék nem az számít!!!
2/17 anonim válasza:
Senki sem tökéletes....
Nem ebből indulj ki.Attól hogy kancsal,még ugyan olyan ember.
Ha jó fej, tetszik akkor miért ne.
3/17 anonim válasza:
ez hulye kerdes...nem a kancsalsaga szamit(na jo az is) am mennyire kancsal? teged zavar? mert ha nem akk miert ne...nekem am is inkabb a belso szamit h milyen velem szemben,a kinezete csak nalam masodlagos..
16L
4/17 anonim válasza:
sot a szemuveg is segithet:)...pl nekem volt egy fogszabis baratom es azert tartottam h mit mond mas...de aztan rajottem h szeretem s akk nem szamit h mas mit mond am a 14:05 voltam:)
5/17 anonim válasza:
Nem számít valaki kancsal-e. Bár én nem járnék vele, mert nagyon a volt barátomra emlékeztetne, akit iszonyatosan utálok. Persze őt sem a kancsalsága miatt. Bár ha jobban megismerném, lehet leküzdeném ezt az érzést. Bár mindegy, nekem van barátom. :)
6/17 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :)
2009. jún. 25. 14:19
7/17 anonim válasza:
van egy haverom full kancsal a gyerek de döglenek utána a csajok és nem a ronda fajták hanem a fullos buxák neki ez a szexepilje
8/17 A kérdező kommentje:
és miket mond a csajoknak a haverod hogy dölnek rá? :)
2009. jún. 25. 15:20
10/17 anonim válasza:
a sulimban is van egy kancsal srác és nagyon jól néz ki :)
barátnője is van. és sok-sok haverja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!