Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a fenekem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen a fenekem? Képek

Figyelt kérdés

Légyszi kerüljétek az egyszavas válaszokat.

Kort és nemet is kérnék.

[link]

[link]

2012. máj. 10. 23:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, te maximum csak egy véleményt tudsz mondani... Minek próbálod megbántani ezt a szexi lányt? Talán debil vagy?
2012. máj. 11. 20:34
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de a jótól még messze van! Kort és nemet nem írok, mivel te sem írtál.
2012. máj. 16. 12:00
 23/30 anonim ***** válasza:

szép formája van, de azért a túlsúly...nem is kevés. ha a combod vékonyabb lenne, akkor talán még irigykednék is. :D

L.18

2012. máj. 16. 12:05
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy sok fiúnak bejönnek az ilyen domborulatok, de valójában ez zsíros és narancsbőrös. Jó a formája, de nem feszes, hanem hájas, puha.
2012. máj. 16. 12:39
 25/30 anonim ***** válasza:
Akárhogy is nézzük ez nagy és löttyedt.Sajna ez a véleményem.
2012. máj. 16. 12:40
 26/30 anonim ***** válasza:
sport, sport, sport. Én csak ennyit tudok rá mondani. Még jó hogy magas vagyok és a virgácsaim és fenekem ezáltal sosem lehet ennyire "kerekded". 18L
2012. máj. 16. 12:55
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

van hova fejlodnod, most attol h ez valakinek bejon, attol meg ez zsiros, hajas , narancsbor-gyanus fenek.Szoval irany a legkozelebbi konditerem.22.l

lenyegtelen hany eves a kerdezo, ez semmilyen evjaratban nem esztetikus, max a kor elore haladtaval elnezobbek lehetunk, h miert ilyen...

2012. máj. 16. 18:16
 28/30 anonim válasza:
nem éppen a kifutóra való..kissé hájas vagy, a feneked löttyedt. ez az igazság. bárki bármit is mondjon. sportolnod is kéne, valamint a táplákozásoddal is kezdhetnél vmit...
2012. máj. 24. 14:10
 29/30 anonim ***** válasza:
nemar emberek... ha neki szep feneke van akkor en vagyok wales hercege... mar megbocsass de szerintem egyaltalan nem szep es eleg kover vagy de tenyleg ne haragudj csak az objektiv ertekelest hallottad.
2012. máj. 27. 15:14
 30/30 anonim ***** válasza:
zu groß und zu fett, meine Dame :D
2012. máj. 27. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!