Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visel meg titeket, mikor visszautasítotok valakit?
Figyelt kérdés
Ha valaki korrekt módon közeledett felétek, de ti visszautasítottátok, mert valamilyen ok miatt nem szerettetek belé, akkor mit éreztetek?2009. jún. 25. 13:15
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy csak azért utasítottam vissza, mert nem tudtam iránta semmiféle érzelmet táplálni, tehát, nem éreztem semmit.
3/6 anonim válasza:
Tavaly nyáron jártam így,aztán rá 10 percre rájöttem,hogy nem kellet volna visszautasítani,de addigra már késő volt.. :S Utána érezem magamban dühöt :) De amúgy semmit se,mert általában,azért utasít vissza az ember,mert nem érez semmit se a másik iránt.
4/6 anonim válasza:
Én semmit, de a másik gondolom annál többet (:
16L
5/6 anonim válasza:
Semmit, nem nekem lesz szar hanem neki a szarabb. De ha viszont nagyon jó fej, és bírom mint embert akkor kicsit van lelkiismeret furdalásom, de ami nem megy azt nem lehet erőltetni!
6/6 anonim válasza:
Én ilyenkor általában kis sajnálatot érzek mert "már megint nem jött össze neki" a dolog. Amúgy semmi különöset csak ha már 1x visszautasítottam akkor nem is nagyon keresem a közeljövőben és kerülöm a társaságát...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!