Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tahóság ilyet küldeni? (Lent bővebben)
Figyelt kérdés
olyat gondoltam hogy van ilyen szeretnemszeret-es cucc hogy beirja a nevét is az illető és hogy kit szeret. Én ki szeretném próbálni ezt egy lánnyal aki tetszik nekem. Szerintetk ez hülyeség? Kipróbáljam?2009. jún. 25. 13:14
1/7 anonim válasza:
próbáld, de úgysem igaz mert ha kétszer írod be ugyanazt akkor más lesz a többségében. de vigyázz nehogy a szeretnemszeret-en csináld mert az átvágás. én bedőltem. :) ha meg jó akkor legalább ad neked önbizalmat.
2/7 anonim válasza:
Ha elakarsz cseszni, egy csomo pénzt erre akkor csináld.
Ezzel az erővel én is tudok írni találomra ilyet : hogy pl :87% és akkor most nagyon jól összeilletek..ne dlj be ezeknek!
3/7 anonim válasza:
Ez miért tahóság? Inkább egyszerű butaság. Szerinted az alapján illessz össze egy lánnyal, hogy egy gép milyen számadatot ad ki? Ez ugyanakkora hülyeség mint a horoszkóp. És mellette baromi drága is.
4/7 A kérdező kommentje:
szeretnemszeret az inygenes és ha generátatok linket akkor kiirja hogy kit irt be a kitöltö emberke
2009. jún. 25. 13:28
5/7 anonim válasza:
Télleg így akarod megtudni hogy tetszel-e valakinek? ...
6/7 anonim válasza:
Remélem nem veszed az ilyesmit komolyan, és csak szórakozásból használod azt az oldalt. Ennyi erővel járj jósnőhöz, meg varázsolj, hogy tetsszél a lányoknak. Mert körülbelül ez is annyit ér mint amiket felsoroltam.
7/7 anonim válasza:
Én tudom miről beszélsz! Nekem is küldtek linket.
2 emberke nevét kell beírni, esetemben 2 fiúét, aki tetszik. és utána te megnézheted, kinek a nevét írtad be. Erre gondolsz ugye? Kipróbálhatod, de én is csak össze-vissza betűket írtam, és akiknek elküldtem ők is baromságokat.
Nem tahóság, ha fiatalok vagytok, bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!