Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Vélemény kéne.
Megint olyan kedvem van, hogy sz&arok mindenre, nem jó semmi, mindenki egy idióta.Tavaly ilyenkor épp a youtube Xbox 360 Gameplay videókra csorgattam a nyálam. Azóta van egy Xbox 360 Slim 250Gb + Kinect (14 játék, ebből 3 kinectes). 3 hónapja kitaláltam, hogy kell egy laptop, mert akkor csak 1 gép volt a háztartásban. Oké. Nincs egy hónapja, hogy vettem egy laptopot(Intel Core i3, 4Gb ram, gtx 560-as videókártya). Megjegyzem hogy az Xbox-hoz kb fél hónapja nem nyúltam, a laptopot is csak napi max 3 órát használom, egy kiba&szott játék sincs fenn rajta és nem is volt. Barátnőmet akivel 2 és fél hónapja ismerkedtünk meg kb fél órája küldtem el a pi&csába pedig csak azt kérdezte telefonon, hogy van-e kedvem találkozni vele holnap reggel. Nemtudom, hogy mivan velem, de egyre gyakrabban van ilyen ramaty kedvem. Az iskolában 10. osztályban 4-es 5-ös tanuló voltam, most 11-ben, holnap fogok dolgozatot írni matematikából a 2-esér.(Az utolsó 2-3 dolgozatra csak a nevemet irtam rá) Ez már nem én vagyok. :( Elég stresszes srác vagyok, hogy ezt olvasod/olvasom lejött, hogy el vagyok kényeztetve/persze nyáron dolgoztam is hogy meglegyen az xbox/.Kb 10 perce összevesztünk apával és anyával, hogy ha megbukok akkor 22 éves koromban kidobnak(nem vagyunk gazdagok, vannak gondjaink de azért megélünk) És a veszekedés után is ugy voltam ezzel a "fenyegetéssel", hogy akkor dobjál baz&dmeg. Elfogadok MINDEN fajta véleményt, csak írják le. Előre is köszönöm.
UI: most elég durván bűntudatom van a barátnőm miatt, mit mondjak neki a hosszas bocsánatkérést leszámítva?
normális választ sajnos ehhez nem tudok írni, de:
1. ki a f.szt érdekel milyen xboxod van mennyi játékkel
2. ki a f.szt érdekel milyen laptopot vettél
elég rajolás szaga van a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!