Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menstruáció késleltetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció késleltetés fogamzásgátlók nélkül?

Figyelt kérdés
jövőhét pénteken(18.án)pont amikor megjönne a havi, akkor megyünk osztálykirándulásra és megyünk fürdőbe is, de nem akarok használni tampont, de késleltetni szeretném pár napot tabletták nélkül.általában mindig késik egy pár napot a havim, de biztos akarok lenni.hallottam erről a citromos valamiről.ez igaz?vagy a hideg fürdővel mi a helyzet?elég ha elkezdem holnap és kirándulásig folytatom?

2012. máj. 8. 22:27
1 2
 11/19 Mara Acoma ***** válasza:

Kedves aggódó vesedoktor! [link]

(a kúrajavasló voltam)

2012. máj. 9. 21:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Kedves kúrajavasló! Szerinted egy c-vitamin népszerűsítésével foglalkozó oldal, majd odaírja, hogy egyed, egyed, nem baj, hogy leterheled a vesédet, mint a fene.
2012. máj. 9. 21:53
 13/19 anonim ***** válasza:
A másik meg, hogy 1000 mg felett kipisiled, tehát mi értelme van 3000-4000 mg-t bevenni?
2012. máj. 9. 21:57
 14/19 Mara Acoma ***** válasza:

Te lefogadom valami kötekedős faszi vagy,vagy ódivatú nagymami... Senkinek az ég világon semmi baja nem volt még attól, hogy 2-3 napig sok c-vitamint eszik. Ekkora ökörséget is régen olvastam. Én már igen sokszor csináltam és be is vált (mensi késleltetésére). Képzeld a vesém ép és egészséges, de még náthás sem voltam évek óta:))

Amúgy szívesen egyezkedek!

Kedves fórum indító! Ne vedd figyelembe a vitaminbogyós hsz-emet, egyél meg 1kilo narancsot, 1 citromot, fél kilo vecsési káposztát. Kb ugyan ott leszel :))

2012. máj. 9. 21:57
 15/19 Mara Acoma ***** válasza:
Saját magadnak mondasz ellent he! ha 1000felett kipisilem akkor mitől lennék vesebeteg?:DDD a sok pisiléstől,vagy mi?:D
2012. máj. 9. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
itt találsz pár hasznos dolgot.. (: [link]
2012. máj. 10. 16:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)) majd megírom, h túléltem-e a pár napi sok c-vitamin evést..;)
2012. máj. 10. 19:59
 18/19 anonim ***** válasza:
hány nappal előtte kéne elkezdeni szedni a C-vitamint kb? :S
2012. máj. 21. 13:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát én elkezdtem előtte egy héttel a c-vitamin evést és még mellé minden nap ittam, kb. 1 dl citromlevet és mégis megjött :S ráadásul hamarabb 2-3 nappal..:/
2012. máj. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!