Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevette a barátnőm a péniszemet, mit tegyek?
3 hét járás után úgy döntöttünk, hogy lefekszünk egymással. Mikor elővettem a kapitányt, elkezdett röhögni. Mondtam, hogy lesz ez nagyobb, ha feláll. Azt kell tudni, hogy mereven 13 cm ami tudom átlag alatti. De még mindig röhögött. Meg is mérte vonalzóval és látta, hogy 13. Erre azt mondta, hogy ez így nem fog menni. Idézem: Ez meg mi a franc? Én egy fullos csaj vagyok, nem is értem hogyan gondoltad, hogy ezzel a "valamivel" majd megfektethetsz. Az ilyen max pisilésre jó.
Köpni, nyelni nem tudtam. Azt mondta, hogy ő tág és hosszú. Volt barátjának 18 cm volt és tövig benyomta neki. Mondom szép... Azért mondtam, hogy próbáljuk meg, de ő szabályosan kirugdosott a szobából. Azóta nem beszéltünk. Vannak ilyen lányok? El sem hiszem... Már a pénisz hosszabító műtéten is gondolkoztam, nagyon kivagyok...
17/F
Na én ezért vagyok meleg. Nekem kb 14 cm és félek ilyennel nő elé állni.
Viszont fiúkkal jól elvagyok. Kb akkora nekik is mint nekem. Vannak nagyobbak meg kisebbek is.
Persze azért szoktam fantáziálni lányokkal is :-) de nem próbálkozok élőbe velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!