Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket valasztanatok?
Figyelt kérdés
Ha kellenne valaszatok egy szegeny de oszinte, huseges vagy egy gazdag de kalandra hajlando szemelyt????2009. jún. 24. 20:51
1/9 anonim válasza:
nekem a penz nem szamit, es a hutlenseget nem toleralom. ugyh nyilvan az elsot. (kiveve ha hajlektalan:p)
2/9 anonim válasza:
inkább legyen őszinte és hűséges és lakjunk a híd alatt :D
persze a pénz sem utolsó de sztem nem a legfontosabb
nem lehet unalmas egy gazdag mellett de a boldogság fontosabb
3/9 anonim válasza:
ha választanom kellene szegény, de hűséges és az őszintét választanám.
18/L
5/9 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted? Mert akkor a másodikat érdemled.
6/9 anonim válasza:
Nekem az egyik mindent megadott volna(lakás,kocsi...stb), de hűséget nem ígért,csak anyagi biztonságot.A másik nem gazdag egyszerű normális ember, akiben meg lehet bízni,hűséges fajta.
Nos én őt választottam,lemondva arról hogy tejben-vajban fürödjek,de megérte.
A pénz nem boldogít..
7/9 anonim válasza:
Azt választanám amelyiket szeretem,a többi nem érdekel!:) L/16
8/9 anonim válasza:
Mi az,hogy választani? Szereted egyáltalán valamelyiket? Mert ha nem,inkább engedd el őket,mint kettőt bolondíts egyszerre,nehogy úgy járj,hogy 2 szék közül a pad alá!
9/9 anonim válasza:
Ha egyiket sem szereted, akkor egyiket sem. Kettőt nem tudsz szeretni, szóval ezt neked kell érezni. Nekem mondjuk eleve kiábrándító lenne az utóbbi, szóval ilyen emberbe bele sem tudnék szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!