Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha van fogszabályzóm és úgy csókolózok csajjal?
Figyelt kérdés
Igaz még nem csókolóztam,de 1 csajjal holnap fogok találkozni,akivel járok és lehet lesz csók,de nem biztos.És fogja őt zavarni a fogszabályzó?Rendes,hosszú és értelmes válaszokat kérnék.13/Á2009. jún. 24. 20:41
1/11 anonim válasza:
Ne izgulj, de az orális szexnél nagyon óvatosan kell eljárnod!
2/11 anonim válasza:
lány vagyok, az első barátom fogszabályzós volt. nem zavart, abszolút nem lehetett érezni a különbséget. úgyhogy emiatt ne félj! sok sikert a randihoz. ;)
3/11 anonim válasza:
Én már smároltam fogszabályzós lánnyal és abszolút, de semmit nem érezni belőle.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes választ!Azért írtam ki ezeket,mert vannak akik csak azért is idegesítenek!
2009. jún. 24. 20:49
5/11 anonim válasza:
Hát ha már hosszú választ kérsz akkor írogatok hosszú felvezetőt :D
Szóval nem lesz gond a fogszabályzóval,sok embernek van,senkinek nem okoz problémát!Szóval hajrá ;)
6/11 anonim válasza:
Nem baj,nem hiszem h zavarná hiszen nem az a lényeg hanem h magadat add és ne érezd magad emiatt rosszúl sok sikert a randihoz!!!
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást!
2009. jún. 24. 20:53
8/11 anonim válasza:
szia
Nekem is van fogszabalyzom mar lassan 2 eve, de eddig nem zavart soha csokolozas kozben es nem panaszkodott a parom se ra, amugy szerintem teged hamarabb zavarna mint a baratnodet.
Off mar csak ket het es megszabadulok tole !!!!!
9/11 A kérdező kommentje:
de jó neked!nekem talán a nyár végére:(
2009. jún. 24. 21:05
10/11 anonim válasza:
Szia!
Én lány vagyok, de nekem is van fogszabim, és nem zavar csókolózás közben : ) Ne aggódj miatta, nem fogja se érezni, se zavarni! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!