Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan "vezethetem" rá a fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "vezethetem" rá a fiút arra, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy milyen jeleket adjak amiből rájön hogy szerelmes vagyok belé? Nagyon jóba vagyunk amúgy, néha úgy érzem ő is akar valamit... de nagyon félénk, így gondoltam bátoritanom kéne :)
2009. jún. 24. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbálj minél többet együtt lenni vele. Kérj gyakrabban talit.

Mikor ott vagytok egymás mellett, akkor nézz mélyen a szemébe több másodpercig (talán mosolyoghatsz is:)).

Hívd fel néha, vagy küldj neki sms-t (hogy tudja, még olyankor is az eszédbe jut, mikor nem vagy vele).

Írj rá szinte mindig msn-en.:) Beszélgess vele jókat. Nevessetek együtt jókat.

Ha ezek mind megvoltak, akkor már sejteni fogja, mi a helyzet.:)

Ha ezek után sem lép, akkor lépj Te.;)

2009. jún. 24. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok....Itt a pasi foglalt már majdnem 10 éve de nem szereti a csajt és keresi az igazit, ezt meg is mondta!

Én pl. fel se merem hívni pedig mi is joban vagyunk nehogy levágja hogy szeretem,de én is szenvedek mert végül is akarom hogy tudja,de nem merem nyíltan bevallani neki..Ti hol tartotok?barátság vagy volt már ennél több is?

2009. jún. 24. 20:43
 3/8 anonim válasza:

Hány éves is vagy?

De egy dolog mindig bejön:Szemeztek egy darabig mosolyogva.Ha meg olyan félénk,hogy semmit sem csinál,lépj te:)

2009. jún. 24. 20:52
 4/8 A kérdező kommentje:

17 évesek vagyunk:) vagyis ő most lesz 18.

hát most nagyon jóba vagyunk, mindent megosztunk egymással, ő sokat beszél arról hogy nőhiánya van?D ez mit jelent?

2009. jún. 24. 20:58
 5/8 anonim válasza:

Az előző vagyok.

Heh,ez eléggé bonyolult,de az ő maga módján azt próbálja jelenteni NEKED,hogy bejössz neki.

2009. jún. 24. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:
:) sokat beszélünk arról is hogy vajon mért nem találunk magunknak párt...:D
2009. jún. 24. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi férfiak nem értünk a jelekből, bocsi. :P

Mond meg, bajod nem lesz belőle.

2009. jún. 24. 21:20
 8/8 A kérdező kommentje:
de azt nem akarom mert bizonytalan vagyok ő mit érez, és nem akarom elveszteni
2009. jún. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!