Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert veszett most ossze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert veszett most ossze velem? Amikor O hozta fel a temat nekem

Figyelt kérdés

az este eleszedtuk a baratnommel a kicsengetesi albumokat h lassuk h kik voltak az osztalytarsaink (tavkapcsolatban elunk s egy evesek vagyunk, s o 2 eve en meg 5 eve vegeztunk a sulikkal) s nezzegetuk s most is voltak nekem kicsengetoim (ismeros lanyoknak) s nezte h milyen szepek jo test alkatuak s kerdezte h nekem tetszenek e s mondtam h igen na ebbol aztan akkor veszekedes lett h meg most sem beszel velem. Pedig O hozta fel nekem es O kerdezett miert nem tudta elfogadni a valaszt is. Amugy az lett volna tovabb h szepek de te meg szebb vagy mint Ok es en veled vagyok nem veluk de nem hallgatott meg

most mit csinaljak h bocsasson meg

nagyon makacs sokszor, mindenben hibat talal mostanaban vajon akarna szakitani ?

koszonom elore is a valaszokat

2009. jún. 24. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Lapát. Hülye p*csa xD
2009. jún. 24. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom sose mondana ilyet és énse neki egy srácra fordított helyzetben mert lehet h ő nem a világ leghelyesebb pasija,de számomra igen és ha vele vagyok akk senki mást nem tartok helyesnek ,szerintem mondd h nem igy gondoltad és küldj virágot
2009. jún. 24. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség...hűséget fogadott nem vakságot!!!

Az én barátnőm is szokta kérdezni h szerintem szép-e ez a lány meg ilyenek.

ÉS azért mert van barátnőm az nem azt jelenti h rajta kívül az összes lány csúnya.

Rengeteg szép lány van de v.miért mégis az én barátnőmmel vagyok!

Mondjuk azért mert őt szeretem, benne találtam meg azt aki kerestem és nem kell más!

Vele szeretném leélni az életem, DE! ez NEM azt jelenti, hogy nincs több szép lány a földön.

Barátnőd volt a hülye úgy vélem 1 kicsit túl sértődékeny!

2010. febr. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!