Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktátok vágni a farkatokról a szörzetet?
ez hülyeség az utolsónak hogy sehol nem borotváljuk.
manapság már az igényességhez tartozik szerintem.
nem azt mondom hogy az egész felsőtested borotváld meg a lábaid mert az tényeg b.zis, de ilyen dolgok hogy intim rész és a hónalj például teljesen belefér!
13-as: remélem a szakállad már a farkadig ér, ha te ettől érzed igazi férfinak magad, hogy nem borotválkozol sehol. A farkasok közt biztos párt is találsz...
Én borotválkozok, sőt minden nap, mert engem zavar a szakáll és bajusz is, és jéé ettől még normális férfi vagyok.
Na akkor egy kis szövegértési gyorstalpaló csak neked kedves 16-os, egy árva szóval sem mondtam, hogy attól lenne bárki férfi, mert nem borotválja magát.
De hibáztam, hogy feltételeztem rólad annyi értelmet, hogy megértsd, hogy evidens, hogy az arcszőrzet nem tartozik ide, mikor világos, hogy ez a te agykapacitásodat bőven meghaladja.
A farkasos mondatodat nem tudom mire vélni, nyilván csupán annyit jelent, hogy a biológia tudományod is bőven hiányos, vagy csak simán ostoba vagy, választhatsz;)
Hogy normális férfi lennél??? Ezen halálra röhögöm magamXD
Barátom leszedi, de neki így kényelmesebb és higiénikusabb is.
Azért egy 175 cm 79 kilós küzdősportot űző férfira ritkán mondanám azt, h b*zi, csak azért mert szedi onnan is a szőrt :D Tény, h először meglepődtem én is, de ágyban sokkal kellemesebb egyébként nekem is így.
21/L
Nagy tévedés, egyáltalán nem higiénikus!
Ugyanis a szőrzet tartja távol a baktériumokat és felfogja a piszkot a nemi szerveid elől. Az ember sokkal sebezhetőbb nélküle. Könnyebben kaphatunk el fertőzéseket és egyéb betegségeket szőr nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!