Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiatal lány hogyan bizonyí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiatal lány hogyan bizonyíthatja be egy érettebb férfinak, hogy normális, komoly kapcsolatra vágyó, értelmes nő?

Figyelt kérdés

23 vagyok, a férfi, akit kedvelek 31 éves.

Elég jóban voltunk, ma már kevesebbett beszélünk, mert nem találkozunk annyit. Egy munkahelyünk van.

Kedvel engem, én is őt. De nagyon félek attól, hogy azt gondolja, amit a legtöbb 30-as férfi a korombeliekről. Azt, hogy fruska vagyok, éretlen, kalandozó.

Én komoly kapcsolatra vágyom, ez eddig is így volt. Terveim vannak...stb.

Egy ilyen korú férfi mi alapján ítéli meg a nőt? Mire figyeltek egy ilyen korú nő esetében, amiből levonjátok a következtetéseket?

Remélem értitek mire akarok célozni ezzel a kérdéssel!

2012. máj. 7. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy egyesek miért nem veszik észre mekkora mázlisták lehetnének...
2012. máj. 8. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!