Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szükséges így orvoshoz mennem?
Figyelt kérdés
Ma együtt voltunk a barátommal, menstruációm utolsó napján (7.) védekeztünk is, de kb 5 perc szeretkezés után észrevettük, hogy elszakadt a gumi. Sosem fordult még ez elő velünk. A párom a közelében sem volt, hogy elélvezzen, mégis félek piicit. Dokihoz kellene mennem? Nem akarom magam a 72órással "mérgezni" 22éves vagyok2012. máj. 7. 20:18
1/9 anonim válasza:
ha a párodnak aznapnem volt semmilyen "aktusa" előtte, gondolok itt a maszturbációra is, akkor elméletileg nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy a húgycsövében élő hímivarsejt maradt volna, így szerintem nincs miért aggódnod
4/9 A kérdező kommentje:
29
2012. máj. 7. 21:05
5/9 anonim válasza:
Akkor kicsi az esélye. Főleg ha rendszeres. Én nem venném be, de te tudod, neked mennyire lenne "katasztrófa" egy gyerek. Én azért nem akasztanám fel magam miatta...
6/9 anonim válasza:
Nehéz erre válaszolni. Nagyon nagyon pici az esély, de sajnos az a pici megvan. Ki tudod számolni hányadik napon lenne az ovulációd?
7/9 anonim válasza:
Utolsó: Ha 29 napos a ciklusa, akkor kb. 15. napon.
8/9 anonim válasza:
ok, amikor elkezdtem írni, még nem volt ott az Ő válasza. így enm valószínű, hogy gond lenne belőle,de azért a pici esély megmarad.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szeretnénk babát, de még mininum 3 év múlva..sose voltunk felelőtlenek... és most miért történt ez... párom nyugtat, h szerinte nem lesz semmi, de ha mégis... de az a tabletta nagyon gyilkos..
2012. máj. 7. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!